Scandalul sexual în care e implicat un preot, un nou episod! Soţul „încornorat” nu se poate apropia de nevastă

3049
Alexandra Nicai Scrijan
Femeia care a fost acuzată de soţ de infidelitate

@ Un nou episod din scandalul sexual în care e implicat un preot a avut loc zilele trecute @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au respins cererea formulată de Gheorghe Nicăi-Scrijan, de revocare a ordinului de protecţie emis pe numele său @ Ieşeanul, care susţine că a fost „încornorat” de nevastă cu preotul din sat, vrea să se poată apropia de soţie, deşi, deocamdată, el se află după gratii

Un nou episod din scandalul sexual în care e implicat un preot a avut loc zilele trecute. Vineri, 14 octombrie 2022, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au respins cererea formulată de Gheorghe Nicăi-Scrijan.
„Instanţa respinge, ca neîntemeiată, cererea de revocare a ordinului de protecţie emis de Judecătoria Iaşi, formulată de reclamantul Gheorghe Nicăi-Scrijan, în prezent încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi, în contradictoriu cu pârâta Alexandra Nicăi-Scrijan”, au precizat judecătorii ieşeni. De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Scandal sexual: ordin de protecţie, emis pentru Alexandra Nicăi-Scrijan

Judecătorii au emis recent un ordin de protecţie pe numele lui Gheorghe Nicăi-Scrijan. Amintim că ieşeanul este acuzat de şantaj şi violenţă în familie, în formă continuată. Asta, după ce a constatat că nevasta lui, Alexandra, l-ar fi înşelat cu preotul din localitatea Scobâlţeni.
„Instanţa admite în parte cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, privind pe reclamanta Alexandra Diana Nicăi-Scrijan, în contradictoriu cu pârâtul Gheorghe Nicăi-Scrijan. Dispune emiterea unui ordin de protecţie pe o perioadă de 6 luni, cuprinzând următoarele măsuri: evacuarea pârâtului din locuinţa comună situată în Podu Iloaiei, satul Scobâlţeni, reintegrarea victimei şi a minorei M.S.N.-S. în locuinţa familiei, obligarea pârâtului la păstrarea unei distanţe minime de 200 de metri faţă de reclamantă, faţă de minoră, precum şi faţă de locuinţă, interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice mod cu reclamanta. Respinge, în rest, cererea ca neîntemeiată”, au afirmat atunci magistraţii.

Gheorghe Nicăi-Scrijan şi Alexandra Nicăi-Scrijan, în haine de nuntă
Soţul care se consideră „încornorat” şi nevasta lui nu se pot vedea, deoarece judecătorii au menţinut ordinul de protecţie

Nevasta acuzată de infidelitate, bătută bine

Cererea de emitere a unui ordin de protecţie a fost depusă la Judecătoria Iaşi pe data de 18 iulie 2022. Sentinţa a fost emisă câteva zile mai târziu. Prin acţiune, Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași a solicitat instanței emiterea unui ordin de protecție împotriva lui Gheorghe Nicăi-Scrijan.
„Pe 17 iulie 2022, în jurul orei 00:00, agenții din cadrul Poliției orașului Podu Iloaiei au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că numita A.D.N.-S. a fost ținută într-un autoturism împotriva voinței sale de către soțul său, a fost amenințată cu moartea și lovită de mai multe ori cu picioarele, în zona capului și corpului. Acest incident a survenit pe fondul unei stări de gelozie dintre cei doi soți. Totodată, a precizat că agresorul a fost dus la Institutul de Psihiatrie «Socola» din Iaşi. Victima prezenta urme vizibile de violență, respectiv echimoze și alte leziuni, în momentul în care reclamanta și pârâtul au fost identificați în autovehicul”, au afirmat magistraţii.

Imagine cu gheorghe nicai-scrijan si alexandra nicai scrijan pe un tort
Magistraţii ieşeni au considerat că trebuie să menţină ordinul de protecţie emis pe numele bărbatului

Femeia, dusă la Centrul pentru victimele violenței domestice

Judecătorii ieşeni au mai constatat că cei doi soţi au un copil de 2 ani. „Prin raportare la vârsta acestuia, din motive de prevenție, instanța apreciază că este mai bine ca minorul să se bucure de un climat de liniște lângă mamă, inclusiv în sensul că apropierea pârâtului față de copil ar duce și la apropierea față de reclamantă, la acest moment reclamanta și minorul fiind internați în Centrul de primire urgențe pentru victimele violenței domestice. În acest context, instanța apreciază că, pentru protecția reclamantei și a minorului, se impune instituirea unui ordin de protecție, pentru înlăturarea stării de pericol ce rezultă din manifestările concrete ale pârâtului, nefiind necesar a se aștepta producerea de noi incidente, situație în care nu ar mai putea fi realizat scopul pentru care au fost edictate aceste norme cu caracter special”, au afirmat magistraţii.
Amintim că, după un scandal sexual ce a avut loc la Iași, soțul „încornorat” a fost băgat după gratii! Când s-a întors de la muncă, din străinătate, ieșeanul a aflat toată povestea și i-a cerut „amantului”, un preot din Scobâlţeni, daune de 20.000 de euro. Recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea făcută de anchetatori pe numele lui Gheorghe Nicăi-Scrijan, arestându-l preventiv.

Gheorghe Nicăi-Scrijan, acuzat de șantaj și violență în familie

Oamenii legii spun că bărbatul ar fi început să-și agreseze nevasta. Potrivit anchetatorilor, agresiunile fizice și verbale au durat câteva zile. Individul și-ar fi lovit soția, s-a oprit, apoi, a doua zi, când și-a adus aminte, ar fi luat-o de la capăt. Mai mult, Gheorghe Nicăi-Scrijan l-ar fi șantajat pe presupusul amant al nevestei sale. Suspectul i-ar fi cerut părții vătămate suma de 20.000 de euro pentru a nu face publică o presupusă relație amoroasă pe care aceasta ar fi avut-o cu soția lui.
În urma incidentelor, soția și presupusul amant li s-au plâns oamenilor legii. Atunci, anchetatorii l-au ridicat pe ieșean și l-au dus la audieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzațiile amintite. Ulterior, individul în vârstă de 52 de ani a fost dus la instanță, cu propunerea de arestare preventivă. Acum, Gheorghe Nicăi-Scrijan a încercat să scape de ordinul de protecţie emis pe numele său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.