Se redeschid Palas si Iulius Mall. Iata ce trebuie sa stii daca vrei sa intri

2176
Palas Mall
Palas Mall

@ Compania Iulius Group anunta ca a implementat peste 40 de masuri de prevenire si distantare fizica @ Printre altele a fost implementat un sistem de tracking, care permite raportarea densității din mall, și acces video online pentru vizualizarea gradului de ocupare

Compania Iulius Group a anuntat astazi prin intermediul unui comunicat de presa ca incepand de luni 15 iunie isi va deschide ambele Mall-uri (Palas si Iulius Mall) si ca accesul se va face prin respectarea unor masuri de siguranta pentru a impiedica raspandirea infectiei cu Covid 19. ”Ne revedem, cu aceeași bucurie pentru shopping, dar cu mare grijă pentru siguranța ta! Din 15 iunie 2020, reluăm activitatea, oferindu-ți experiențele care ți-au lipsit. Contextul s-a schimbat și pe primul loc este sănătatea tuturor, astfel că am implementat peste 40 de acțiuni de prevenire și distanțare fizică! Măsurile presupun acțiuni permanente de dezinfecție, reorganizarea fluxurilor de acces, optimizarea calității aerului, dar și purtarea obligatorie a măștilor de protecție”, se arata in comunicatul de presa.

Cum se intra

Astfel, fluxurile de intrare/ieșire sunt reorganizate diferențiat, la intrare sunt termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, covoare profesionale impregnate cu substanțe active, dispensere cu dezinfectant și personal instruit pentru a monitoriza respectarea normelor de siguranță. Accesul în incinta Palas Mall și Iulius Mall Iași se face doar cu purtarea măștii de protecție, iar la intrări sunt amplasate automate de vânzare cu mănuși, măști și dezinfectant. ”

O sesiune de terapie prin shopping, o cafea savurată la terasă, joaca celor mici în parc, gustul preparatelor preferate, timpul liber petrecut cu cei dragi fac parte din ritualul tău de relaxare și sunt experiențele care ți-au lipsit. Și nouă ne-au lipsit energia, veselia, entuziasmul și pasiunile voastre! În curând, ne revedem și redescoperim bucuria shoppingului împreună! Contextul este altul, iar siguranța este prioritatea noastră, a tuturor! Ne-am pregătit pentru momentul reîntâlnirii cu un pachet complex și complet de acțiuni de prevenire și măsuri de distanțare fizică”, se mai arata in  comunicat.

Sistem de tracking pentru a evita supraaglomerarea

Compania mai anunta ca a implementat un sistem care permite monitorizarea numarului de clienti astfel incat sa se evite supraaglomerarea. „Pentru menținerea distanțării fizice, este implementat un sistem de tracking, care permite raportarea densității din mall, și acces video online pentru vizualizarea gradului de ocupare, capacitatea lifturilor este limitată, fluxul pe scările rulante și fixe este diferențiat pentru urcare/coborâre, iar în zonele de așteptare există semnalistică ce evidențiază păstrarea distanței. Totodată, sistemul de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, fără recirculare. Se desfășoară acțiuni permanente de dezinfecție, iar zonele de contact direct, cum sunt mânerele ușilor, sunt securizate cu folie nanoseptică cu funcție de autocurățare. În plus, acțiunile de dezinfecție prin nebulizare se realizează săptămânal, fiind unul dintre cele mai eficiente procese. De asemenea, pentru o bună informare a clienților, pe toate suporturile media sunt afișate recomandările pentru vizitatori, care vizează respectarea măsurilor de siguranță și de distanțare fizică. Mesajele vor rula și prin intermediul sistemului radio intern. Lista completă a măsurilor este disponibilă pe www.palasmall.ro/siguranta și Www.iuliusmall.com/iasi/siguranta. Programul Palas Mall și Iulius Mall Iași va fi cel normal, în intervalul orar 10.00 – 22.00. Suntem nerăbdători să ne revedem! Pentru a fi cu toții în siguranță, recomandăm plata cu ajutorul cardului, păstrarea distanței față de ceilalți și respectarea cu responsabilitate a măsurilor de protecție”, a mai transmis compania.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.