Studenţi la Medicină, „executaţi” de judecătorii ieşeni! Totul a izbucnit de la canabis! (EXCLUSIV)

464
UMF Iasi
UMF Iasi

@ Doi tineri studenţi au fost „executaţi” ieri de judecătorii ieşeni @ Astfel, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus condamnarea lui Kades Gamaliel Saint-Hilaire la 4 ani şi 9 luni de închisoare, pentru introducere în ţară de droguri de risc, fără drept, trafic de droguri de risc şi deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consumul propriu @ În acelaşi dosar, Kouadio Frederic Assi a primit o pedeapsă de doi ani şi patru luni de închisoare, cu suspendare, pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată

Studenţi la Medicină, „executaţi” de judecătorii ieşeni! Totul a izbucnit de la canabis! Astfel, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus condamnarea lui Kades Gamaliel Saint-Hilaire la 4 ani şi 9 luni de închisoare, pentru introducere în ţară de droguri de risc, fără drept, trafic de droguri de risc şi deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consumul propriu.

În acelaşi dosar, Kouadio Frederic Assi a primit o pedeapsă de doi ani şi patru luni de închisoare, cu suspendare, pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Studenţi „executaţi” pentru canabis

Pe lângă pedepsele aplicate, judecătorii ieşeni au dispus şi confiscarea mai multor cantităţi de canabis şi rezină de canabis de la cei doi studenţi la Medicină. Procesul celor doi studenţi a început pe data de 17 noiembrie 2022.

Conform procurorilor din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi, pe data de 1 iulie 2022, Saint-Hilaire a introdus în România o cantitate de canabis.

Sala de judecata
Sala de judecata

Ce au mai spus anchetatorii ieşeni

Oamenii legii au mai susţinut că Frederic Kouadio Assi ar fi făcut trafic de droguri de risc, în formă continuată (7 acte materiale), în perioada 20 iunie – 15 iulie 2022.

Mai apoi, oamenii legii au intrat pe fir şi au ajuns la cei doi studenţi de la Medicină. Cei doi tineri au fost săltaţi şi au fost duşi la audieri. Mai apoi, procurorii DIICOT Iaşi au dispus trimiterea în judecată a celor doi, sub acuzaţiile amintite. Acum, rămâne de văzut dacă aceştia vor contesta sau nu sentinţa emisă ieri, 17 iunie 2024, de judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.