Surpriză în cazul avocatului acuzat că şi-a ucis iubita însărcinată! Martorii, chemaţi din nou la audieri! (EXCLUSIV)

717
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, într-o încăpere, cu o ţigară aprinsă în mână
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, acuzat de omor

@ Surpriză în cazul avocatului acuzat că şi-a ucis iubita însărcinată: unii martori vor fi chemaţi din nou la audieri @ Judecătorii ieşeni au admis ieri, în dosarul lui Sebastian Felecanu, noi probe, dar şi reaudierea unor martori @ Amintim că membrul Baroului Iaşi este acuzat de crimă

Surpriză în cazul avocatului acuzat că şi-a ucis iubita însărcinată: unii martori vor fi chemaţi din nou la audieri! Judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au admis ieri, în dosarul lui Sebastian Felecanu, noi probe, dar şi reaudierea unor martori.

„Instanța admite probele constând în reaudierea martorilor Toader Doinița Mariana, Kakavas Ioannis, Kakavas Georgios, Miron Aurel, Miron Stratenia, Frenț Robert, Felecanu Andreea, Chelaru Geanina Irina, Alexandru Vasilica Diana, Căbălău Maria, Pădurariu David-Alexandru și Chilcoș Pavel Flavian. Dispune emiterea unei adrese către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași în vederea înaintării la dosarul cauzei a următoarelor: fotografiile judiciar-operative efectuate cu ocazia întocmirii procesului-verbal din 17 septembrie 2022, mijloacele materiale de probă ridicate cu ocazia cercetării la fața locului de la aceeași dată (benzi adezive), însoțite de fișa de custodie a acestora”, au spus magistrații ieșeni.

Pe lângă aceasta, ei au aprobat vizionarea imaginilor din momentele în care avocata Monica Cioată a căzut spre moarte de la etajul 6 al blocului în care stă Sebastian Felecanu.

 

Avocatul ieșean Sebastian Felecanu, acuzat că şi-a ucis iubita

 

În septembrie 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi l-au trimis în judecată pe Felecanu, pentru omor calificat. În cadrul dosarului, trei rude ale victimei s-au constituit părţi civile.

Pe 19 iunie 2021, Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6 din zona Târgu Cucu din Iași, locuinţă ce îi aparţine lui Sebastian Felecanu. Inițial s-a luat în calcul că tânăra avocată s-ar fi sinucis. Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.

După un an de la incident, avocatul Sebastian Felecanu, cel care avea o relație cu victima și care se afla în acea noapte în același apartament, a fost pus sub acuzare pentru crimă. Oamenii legii au pus cap la cap mai multe informații din care a rezultat implicarea avocatului ieşean în producerea tragediei.

 

O moarte violentă pentru Monica Cioată

 

Experții au stabilit că, înainte de a fi aruncată pe geam, victima ar fi fost adusă în stare de inconștiență, iar Monica Cioată ar fi fost târâtă până la fereastra bucătăriei, de unde ar fi fost aruncată. Sebastian Felecanu a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor după ce a fost reţinut.

Avocatul ieşean a refuzat să se supună unui test poligraf (detectorul de minciuni – n.r.). Totodată, iniţial, el a refuzat să îi fie examinat corpul.

Mai apoi, avocatul acuzat de omor a ajuns în arest, iar, de atunci, ieşeanul tot încearcă să iasă, susţinând că ar fi nevinovat. De asemenea, pe 16 noiembrie 2022, avocatul ieşean s-a căsătorit după gratii cu o studentă la Drept din Vaslui. Acum, dosarul a fost amânat de judecători pentru luna aprilie 2023.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.