Bombă în cazul dublului asasinat din Moara de Vânt! Iubita suspectului pricipal, audiată: „Era planificată de mai demult…” (EXCLUSIV)

4428
Imane El Adraoui si Ahmed Sami El Bourkadi
Imane El Adraoui si Ahmed Sami El Bourkadi

@ Bombă în cazul dublului asasinat din Moara de Vânt: iubita suspectului pricipal a fost audiată la termenul de ieri al dosarului @ Imane El Adraoui a spus tot ce știe despre studentul canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi @ Ea a recunoscut: „Era planificată de mai demult…”

 

Bombă în cazul dublului asasinat din Moara de Vânt: iubita suspectului pricipal a fost audiată la termenul de ieri al procesului penal. Astfel, Imane El Adraoui a spus tot ce știe despre studentul canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi.

„Este adevărat, la acest termen a fost audiată Imane El Adraoui. Aceasta și-a menținut, în proporție de 90%, declarațiile date în faza de urmărire penală. Ea a povestit faptul că excursia făcută de ei doi în Italia era planificată de mai demult. De asemenea, tânăra a susținut că iubitul ei, clientul meu, nu avea zgârieturi pe față sau pe corp în momentul plecării și după ajungerea în Italia”, a declarat ieri avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe studentul canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi, acuzat de dublul asasinat din Moara de Vânt.

 

Iubita suspectului pricipal, audiată

 

Așadar, Imane El Adraoui a dat ieri o nouă declarație, în care a arătat, în principiu, că nu a văzut momentul în care iubitul ei a plecat din casă în perioada producerii dublei crime din zona Moara de Vânt. De asemenea, tânăra a spus că cei doi aveau planificată și o excursie în Turcia, dar, între timp, Ahmed Sami El Bourkadi a fost preluat din Roma de polițiști și adus în România.

„Procesul a fost amânat. La termenul următor al dosarului ar urma să fie audiați 3 martori. Între timp va avea loc un termen de verificare a măsurii arestării preventive în cazul clientului meu”, a subliniat avocata Raluca Andrei.

 

Daune colosale cerute în cazul dublului asasinat

 

Amintim că rudele celor două victime ucise în vila din Iaşi solicită despăgubiri uriaşe în dosarul în care studentul canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi este acuzat de omor.

Așadar, părinţii Vanesei Burlacu cer daune materiale de 20.140 de lei, dar şi daune morale de 600.000 de euro. La rândul lor, părinţii şi fraţii lui Youssef Jnyiah solicită despăgubiri în valoare totală de 298.200 de euro. Aşadar, dacă va fi găsit vinovat, suspectul ar putea fi obligat să achite, în total, despăgubiri de aproape 1 milion de euro, cu tot cu cheltuielile de judecată.

În urmă cu câteva luni, procurorii l-au trimis în judecată pe Ahmed Sami El Bourkadi. Procurorii ieşeni au luat decizia trimiterii în judecată a studentului canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi, în contextul în care principalul suspect din acest caz a negat mereu că ar fi comis faptele de care este acuzat.

 

Ce au spus anchetatorii ieşeni

 

La începutul lui decembrie 2021, rudele lui Youssef Jniyah au cerut ajutorul Poliției ieşene după ce tânărul nu a mai răspuns la telefon și nu a ajuns la Bruxelles, așa cum era stabilit. Odată sesizată Poliția, o patrulă a mers la adresa indicată în Moara de Vânt, pentru a vedea dacă tânărul este bine.

Agenții au găsit în vila în care locuiau tânărul student și iubita lui, Vanesa Burlacu, o adevărată scenă de groază. Marocanul și iubita lui, de loc din Miroslava, erau morți într-o baltă de sânge, iar o parte din imobil fusese incendiată.

Mai apoi, poliţiştii au ajuns la Ahmed Sami El Bourkadi, studentul canadian de origine marocană bănuit de comiterea dublei crime. Astfel, el a fost prins în Roma (Italia), unde era în excursie cu iubita lui, Imane El Adraoui, și a fost readus în Iași. Tânărul a fost arestat preventiv.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.