Sute de bărbaţi au trecut prin patul lor! Fantezii secrete, plătite cu mii de euro! (EXCLUSIV)

421
O tânără la colţ de stradă
O tânără la colţ de stradă

@ Sute de bărbaţi au trecut prin patul lor: fantezii secrete, plătite cu mii de euro @ Pe fir au intrat, însă, procurorii ieşeni şi au distrus „afacerea” înfloritoare @ Ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus condamnarea lui Alin Constantin Cutinici la 5 ani şi 4 luni de temniţă, pentru trafic de persoane

Sute de bărbaţi au trecut prin patul lor: fantezii secrete, plătite cu mii de euro! Pe fir au intrat, însă, procurorii ieşeni şi au distrus „afacerea” înfloritoare. Astfel, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus condamnarea lui Alin Constantin Cutinici la 5 ani şi 4 luni de temniţă, pentru trafic de persoane.

„Instanţa dispune confiscarea de la inculpatul Alin Constantin Cutinici a sumelor de 45.000 de lei, dobândită în urma comiterii infracţiunii de trafic de persoane în dauna victimei M.B.P., şi 300.000 de lei, dobândită în urma comiterii infracţiunii de trafic de persoane în dauna victimei G.C.G. Admite în parte acţiunea civilă formulată de persoana vătămată M.B.P. şi, în consecinţă, îl obligă pe inculpatul Alin Constantin Cutinici la plata către partea civilă a sumei de de 30.000 de lei, cu titlu de despăgubiri civile, reprezentând daune morale. Ia act că persoana vătămată G.C.G. nu s-a constituit parte civilă în cauză”, au afirmat magistraţii ieşeni.

Sala de judecata
Sala de judecata

Sute de bărbaţi au trecut prin patul lor!

 

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Acest proces al lui Alin Constantin Cutinici a început pe data de 1 august 2023. Procurorii ieșeni l-au trimis în judecată sub acuzația de trafic de persoane.

Asta, după ce ieșeanul fusese reținut și, mai apoi, fusese arestat preventiv de pe data de 10 aprilie 2023.

Picioarele unei femei care sta intinsa pe un pat
Femeie, pe un pat

Ce au spus anchetatorii ieșeni

Oamenii legii au susținut că individul a convins două tinere să întrețină relații contra cost, în beneficiul său. La un moment dat, „afacerea” a ieșit la iveală, iar polițiștii au intrat pe fir.

Anchetatorii au distrus „afacerea”, ducându-l la audieri pe individ. Mai apoi, acesta a fost trimis în judecată pentru trafic de persoane. În cadrul dosarului, una dintre tinere a solicitat despăgubiri de la ieșean.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.