Uite ce a păţit ieşeanul acuzat că şi-a ucis soţia deoarece nu făcea destui bani din videochat! FOTO (EXCLUSIV)

6544
Alexandru Robert Constantin
Alexandru Robert Constantin

@ Ieşeanul acuzat că şi-a ucis în bătaie soţia pentru că nu producea destui bani din videochat va fi nevoit să dea explicaţii în instanţă @ Drept „cadou” înainte de Crăciun, procurorii ieşeni l-au trimis în judecată pe Robert Constantin Alexandru @ Individul este acuzat de omor asupra unui membru de familie

Ieşeanul acuzat că şi-a ucis în bătaie soţia pentru că nu producea destui bani din videochat va fi nevoit să dea explicaţii în instanţă. Astfel, drept „cadou” înainte de Crăciun, procurorii ieşeni l-au trimis în judecată pe Robert Constantin Alexandru.

Ieşeanul este acuzat de omor asupra unui membru de familie. În cadrul dosarului, două rude de-ale victimei s-au constituit părţi civile, solicitând despăgubiri.

Robert Constantin Alexandru, acuzat că şi-a ucis nevasta

Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, judecătorii vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Amintim că Robert Constantin Alexandru a intrat în vizorul anchetatorilor ieşeni în urmă cu câteva luni. La începutul anului, Alina a ajuns în comă, la spital. Mai apoi, femeia a murit. După mai multe săptămâni de chin, tânăra din Iași, cunoscută ca videochatistă, a murit la Spitalul Clinic de Urgență „Prof.dr. Nicolae Oblu”, din Iași, unde era internată în secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

Familia tinerei a susținut de la început că moartea femeii ar fi fost provocată de bătăile repetate pe care le-a primit de la Robert Constantin Alexandru, soțul ei.

Ieşeanul a plecat peste graniţe după moartea soţiei

Autoritățile ieșene au confirmat faptul că, în cazul Alinei Alexandru, au fost efectuate cercetări pentru omor.

„Avem înregistrat un dosar în ceea ce o privește pe victima A.R.A., față de care s-au exercitat în mod repetat acte de violență fizică în mai multe zile (în perioada 2016-2021). De asemenea, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie. În ceea ce îl privește pe suspect (Robert Constantin Alexandru – n.r.), este dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale. Având în vedere că suspectul nu a fost găsit la domiciliu, acum se fac demersuri pentru depistarea acestuia”, spuneau în luna august reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

În cele din urmă, ieşeanul s-a predat în Italia şi a fost adus în faţa magistraţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.