Veste importantă pentru lumea interlopă din Iaşi! Mai mulţi membri ai clanului Corduneanu, lăsaţi în libertate! (EXCLUSIV)

1392
fratii Corduneanu
fratii Corduneanu

@ Veste importantă pentru lumea interlopă din Iaşi: mai mulţi membri ai clanului Corduneanu, lăsaţi în libertate! @ Decizia a fost luată astăzi de către magistraţi

Veste importantă pentru lumea interlopă din Iaşi: mai mulţi membri ai clanului Corduneanu, lăsaţi în libertate! Decizia a fost luată astăzi de către magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi.

Astfel, judecătorii au decis punerea în libertate a lui Bogdan Corduneanu, Vasile Călin (fost Corduneanu), Constantin Dolcan, Marius Stoian şi Lucia Gabriel Vatamanu. Curtea de Apel Iaşi a decis înlocuirea arestului la domiciliu cu controlul judiciar, pe o durată de 60 de zile. Menţionăm că pe suspecţi îi reprezintă avocaţii Robert Amuntencei, Cristian Constantin Curcă şi Iulian Gafon.

De unde a izbucnit scandalul

 

În urmă cu câteva luni, mai mulţi membri ai clanului Corduneanu au fost săltaţi de anchetatori. Mai mulţi membri ai clanului Corduneanu au fost ridicați în urma unor descinderi.

„La începutul anului 2021, în municipiul Iași, s-ar fi constituit două grupări infracționale organizate, în scopul acordării de împrumuturi bănești, cu camătă cuprinsă între 20 și 120%, uneori camăta ajungând la 400%. Membrii celor două grupări infracționale organizate ar fi acordat împrumuturi cu camătă doar acelor persoane despre care ar fi avut informații că sunt solvabile.

Următoarele categorii de persoane s-ar fi împrumutat de la membrii celor două grupuri infracționale organizate: persoane care ar deține imobile, persoane care ar avea diverse afaceri, împătimiți ai jocurilor de noroc, persoane care ar lucra în instituții publice și persoane care ar săvârși diverse infracțiuni”, au arătat anchetatorii ieşeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.