DNA caută un șef la Iași. Leafă de 20.000 lei pe luna pentru tăiat frunze la câini

3250
DNA Iasi
DNA Iasi

@ Conducerea centrala a Directiei Nationale Anticoruptie a anuntat ca a demarat selectia pentru desemnarea unui șef pentru serviciul teritorial Iași @ În prezent functia de sef al DNA Iasi este ocupată interimar de Cristina Chiriac @ În ultimii doi ani procurorii sefi ai DNA Iasi au ridicat salarii de 20.000 lei pe lună in conditiile in care nu a finalizat dosare de „Mare coruptie”, fiind trimisi in judecata doar functionari mărunți

Conducerea centrala a Directiei Nationale Anticorupție a anuntat recent ca a demarat procedura de selectie a unui șef pentru serviciul teritorial Iasi (vezi aici). Orice procuror se poate inscrie la acest concurs care implica printre altele si un interviu care si un interviu care se va sustine in fata membrilor Consiliului Superior al Magistraturii. Postul de sef al DNA Iasi este pentru o perioada interimară de Cristina Chiriac. Aceasta a fost delegata pe functie la sfârșitul anului trecut (vezi aici). Potrivit unor surse Cristina Chiriac se va inscrie la concurs. Anterior funcția d de procuror sef al DNA Iasi a fost ocupată de procurorul Alina Moraru care recent a vrut să  se transfere la Parchetul European dar nu a picat testul. În ultimii doi ani DNA Iasi nu s-a remarcat prin finalizarea unor dosare de mare coruptie. Au fost finalizate rechizitorii cu prejudicii mici si cu persoane care nu ocupa functii de demnitate de mare importanta. Asta in conditiile in care un procuror sef al DNA Iasi ridica o leafa de 20.000 lei pe luna.

Citeste si „De ce a dormit DNA Iași atâția ani. Fosta șefă s-a făcut de râs la interviul pentru funcția de procuror european. Video”.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.