Schimbarea directorului de la Drumuri Nationale decisă definitiv în Justiție. Laicu revine la șefia Regionalei

2858
Ovidiu Mugurel Laicu
Ovidiu Mugurel Laicu

@ Ovidiu Mugurel Laicu a câștigat astăzi la Curtea de Apel Iași procesul prin care a solicitat reintegrarea pe funcția de director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri @ ‘’Este limpede că voi reveni cât mai curând pe funcția de director’’, a declarat Ovidiu Laicu

Justiția a schimbat directorul Direcției Regionale de Drumuiri și Poduri Iași. Astfel, Curtea de Apel Iași a pronunțat astăzi sentința definitivă în dosarul în care Ovidiu Mugurel Laicu a cerut reintegrarea în funcție (vezi aici). Laicu a câștigat procesul încă din noiembrie 2021 dar Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a făcut apel. ‘’Este limpede că voi reveni cât mai curând pe funcția de director’’, a declarat Ovidiu Laicu.

Acesta a înlocuit de actualul director Dănuț Pilă care de asemenea  și-a recâștigat postul in Justiție. S-a ajuns într-o asemenea situație deoarece cei doi au ocupat funcțiile cu sprijin politic și ori de câte ori pleca de la guvernare partidul care i-a susținut acestia pierdeau si posturile.

Citește și ‘’Un nou director la Drumuri Nationale. Danut Pila a revenit pe functie’’.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.