O mamă din Iaşi şi-a făcut fiicele sclavele sexuale ale iubitului ei! Judecătorii au pedepsit-o ieri, alături de concubin! (EXCLUSIV)

650
Catuse
Catuse

@ O mamă din Iaşi şi-a făcut fiicele sclavele sexuale ale iubitului ei @ După ce grozăvia a ieşit la iveală, femeia şi concubinul au fost trimişi în judecată @ Ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o pe femeie la 13 ani şi 8 luni de puşcărie, în vreme ce iubitul ei a primit o pedeapsă de 9 ani şi 8 luni de temniţă

O mamă din Iaşi şi-a făcut fiicele sclavele sexuale ale iubitului ei! După ce grozăvia a ieşit la iveală, femeia şi concubinul au fost trimişi în judecată. Ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi i-au condamnat pe femeie şi pe iubitul ei.

„Instanţa îl condamnă pe inculpatul Cazacu Dănuţ la pedeapsa rezultantă de 9 ani şi 8 luni închisoare, pentru viol şi corupere sexuală. O condamnă pe inculpata Darie Florentina la pedeapsa rezultantă de 13 ani şi 8 luni de detenţie, pentru complicitate la viol în formă continuată şi corupere sexuală. Admite acţiunea formulată de reprezentantul Ministerul Public în numele părţilor civile minore şi îi obligă pe inculpaţi, în solidar, la plata către părţile civile a sumei de 20.000 de lei, pentru fiecare, reprezentând daune morale”, au spus ieri judecătorii ieşeni.

Şi-a făcut fiicele sclavele sexuale ale iubitului ei

De remarcat este faptul că sentinţa emisă ieri nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul celor doi concubini a început pe data de 19 mai 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis în judecată pe individul de 50 de ani și pe femeie, sub acuzațiile de viol și corupere sexuală și, respectiv, complicitate la viol şi corupere sexuală.

„În perioada ianuarie – martie 2021, inculpatul, în timp ce se afla într-un imobil dintr-o comună în care locuia împreună cu concubina sa, inculpata, și cu copiii acesteia, profitând de starea de dezvoltare psihică și fizică și imposibilitea a de a înțelege și de a-și exprima consimțământul cu privire la întreținerea de acte sexuale, le-a obligat pe cele două fiice ale concubinei sale, în vârstă de 6, respectiv 7 ani, să suporte acte sexuale orale”, au afirmat anchetatorii. Conform acestora, individul i-a făcut chiar el sex oral uneia dintre victime, pipăind-o pe corp, sărutând-o pe piept și pe gură, în cadrul unor orgii sexuale.

 

„Femeia le ducea în continuare în acel imobil!”

 

Anchetatorii ieșeni au adăugat că cele două surori, de 6 și 7 ani, au fost obligate să o privească pe mama lor în timp ce făcea sex cu individul.

„Tot în perioada ianuarie – martie 2021, în timp ce se afla în locuința respectivă, inculpatul a întreținut relații sexuale cu concubina sa, inculpata, în prezența minorelor în vârstă de 6, respectiv 7 ani. De asemenea, inculpata, cunoscând actele sexuale comise asupra fiicelor sale minore, le ducea în continuare la acel imobil, înlesnind prin aceasta acțiunile inculpatului”, au mai afirmat oamenii legii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.