Profesor ieşean, condamnat! Cadrul didactic, implicat într-un accident rutier cu victimă! (EXCLUSIV)

6135
Accident rutier
Accident rutier

@ Un profesor ieşean a fost condamnat recent, după ce cadrul didactic a fost implicat într-un accident rutier cu victimă @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Claudiu Constantin Grosu la 1 an şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia @ În plus, cadrul didactic a fost obligat la muncă neremunerată în folosul comunităţii

 

Un profesor ieşean a fost condamnat recent, după ce cadrul didactic a fost implicat într-un accident rutier cu victimă. Recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Claudiu Constantin Grosu la 1 an şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

„Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Direcţiei Exploatare Patrimoniu Iaşi sau în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Iaşi, pe o perioadă de 60 de zile”, au precizat judecătorii ieşeni.

 

Profesor ieşean, condamnat după un accident rutier

 

Sentinţa nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul profesorului de Educaţie fizică şi sport a început pe data de 22 februarie 2022. Procurorii l-au trimis în judecată pe Claudiu Constantin Grosu (32 de ani) pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

„Pe 16 decembrie 2018, în jurul orei 11:58, inculpatul a condus autoturismul marca Dacia în incinta complexului comercial Egros, situat pe Calea Chişinăului, dinspre standul A10, către standul A23, iar, în dreptul standului A23, a accidentat-o pe victimă, care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă, cauzându-i leziuni ce au necesitat 70-75 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, după care a părăsit locul accidentului fără încuviințarea Poliţiei”, au spus anchetatorii ieşeni.

 

Claudiu Constantin Grosu susţine că victima a spus că nu avea nimic

 

Oamenii legii au spus că profesorul ieşean a pus în mişcare autoturismul către înainte, moment în care a acroşat-o cu roata din stânga faţă, apoi cu aripa, pe persoana vătămată, care se afla în colţul autoturismului, pe partea carosabilă. În urma impactului, persoana vătămată a căzut pe pavajul parcării. La audieri, Claudiu Constantin Grosu a susţinut că victima a refuzat ajutorul medical, aspect confirmat de către aceasta din urmă.

„Inculpatul i-a lăsat victimei numărul său de telefon şi i-a oferit acesteia suma de 100 de lei pentru a-şi procura un unguent în cazul în care va acuza dureri la nivelul piciorului. Un martor a luat-o în braţe pe persoana vătămată din autoturismul ce fusese condus de inculpat şi a plecat împreună cu aceasta către locuinţa sa. În jurul orei 14.45, persoana vătămată a acuzat dureri din ce în ce mai puternice în zona piciorului, motiv pentru care numitul a apelat 112 şi a solicitat intervenţia ambulanţei.

Persoana vătămată a rămas internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Spiridon” în perioada 16 – 19 decembrie 2018, unde a suportat o intervenţie chirurgicală de reducere ortopedică şi osteosinteză cu 3 şuruburi. Audiat fiind, inculpatul a recunoscut săvârşirea faptei, precizând că nu a intenţionat să se sustragă cercetărilor”, au încheiat anchetatorii ieşeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.