A sperat că se va îmbogăţi pe spatele soţiei! Judecătorii ieşeni l-au „executat” pe individ! (EXCLUSIV)

392
Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

@ A sperat că se va îmbogăţi pe spatele soţiei @ Judecătorii ieşeni l-au „executat” recent pe individ @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Paşcani l-au condamnat pe Nicuşor Moldovanu la pedeapsa rezultantă de 4 ani, 9 luni şi 10 luni de puşcărie

Un individ a sperat că se va îmbogăţi pe spatele soţiei! Totuşi, recent, judecătorii ieşeni l-au „executat” pe acesta. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Paşcani l-au condamnat pe Nicuşor Moldovanu la pedeapsa rezultantă de 4 ani, 9 luni şi 10 luni de puşcărie, pentru proxenetism.

La emiterea condamnării, judecătorii au luat în calcul şi pedepse anterioare. „Instanţa ia act de faptul că persoana vătămată A.I.M. nu s-a constituit parte civilă în procesul penal”, au afirmat judecătorii păşcăneni.

A sperat că se va îmbogăţi pe spatele soţiei

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Nicuşor Moldovanu a început în urmă cu mai bine de doi ani. Procurorii l-au trimis în judecată sub acuzaţia de proxenetism.

„În perioada 5 – 11 septembrie 2019, inculpatul a obţinut foloase patrimoniale (sume de bani din care s-a întreţinut, şi-a renovat locuinţa, a plătit onorariile avocaţilor angajaţi) de pe urma practicării prostituţiei de către persoana vătămată (soţia sa) pe teritoriul Germaniei, zona Hanover.

În perioada 25 iulie – 10 septembrie 2020, inculpatul i-a înlesnit acesteia activitatea de practicare a prostituţiei pe teritoriul Elveţiei, prin procurarea, în jurul datei de 20/21.07.2020, a biletelor de avion, asigurându-i acesteia transportul de la aeroport din până la locaţia în care aceasta urma să practice prostituţia prin intermediul cunoştinţelor pe care le are pe teritoriul Elveţiei, a determinat-o pe persoana vătămată să practice prostituţia, inducându-i ideea că practicarea prostituţiei trebuie să fie pentru persoana vătămată “un scop” – respectiv acela de a realiza venituri din care ea şi inculpatul să îşi asigure un trai îndestulător şi, totodată, pentru ca inculpatul să “scape” de problemele penale pentru a fi liber şi pentru a putea convieţui cu persoana vătămată.

În final, el a obţinut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către persoana vătămată, respectiv suma de 8.000 de franci elveţieni, care i-au fost trimişi inculpatului de către persoana vătămată la data de 17.08.2020, precum şi suma de 2.000 de franci elveţieni, care i-a fost trimisă inculpatului de persoana vătămată la data de 10.09.2020″, au spus anchetatorii.

Ieşeanul a refuzat să dea declaraţii

În cursul urmăririi penale, Nicuşor Moldovanu (fost Stănescu) nu a dat declaraţie nici anterior restituirii dosarului de către judecătorul de camera preliminară, nici ulterior, prevalându-se de dreptul la tăcere. Pe 12.09.2020, ora 3:35, inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Parchetul de pe lângă Judecătoria a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului, propunere ce a fost admisă. Măsura arestului preventiv a fost ulterior prelungită succesiv, ultima prelungire fiind dispusă prin încheierea din 3.11.2020.

Prin încheierea din 18.01.2021 pronunţată de Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Paşcani, s-a dispus înlocuirea măsurii arestului preventiv cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.