Ea este femeia care i-a lăsat mască pe poliţiştii ieşeni! Când au dat-o jos din maşină, nu le-a venit a crede! (EXCLUSIV)

885
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism

@ Ea este femeia care i-a lăsat mască pe poliţiştii ieşeni: când au dat-o jos din maşină, nu le-a venit a crede @ După incident, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au „mângâiat-o” pe creştet pe Tatiana Eugenia Maxim @ Aceasta a primit doar o amendă pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

Ea este femeia care i-a lăsat mască pe poliţiştii ieşeni: când au dat-o jos din maşină, nu le-a venit a crede. După incident, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au „mângâiat-o” pe creştet pe Tatiana Eugenia Maxim!

„Instanţa o condamnă pe inculpata Tatiana Eugenia Maxim la pedeapsa amenzii în cuantum de 2.100 de lei, reprezentând 210 zile-amendă, înmulţite cu suma de 10 de lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, au afirmat judecătorii ieşeni.

 

Ea este femeia care i-a lăsat mască pe poliţiştii ieşeni

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul Tatianei Eugenia Maxim a început pe data de 17 decembrie 2021. Procurorii ieşeni au trimis-o în judecată pe femeia care locuieşte efectiv în orașul Umm Al Quwain, din Emiratele Arabe Unite, sub acuzaţia de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

„Pe 25 iulie 2020, în jurul orei 3:50, inculpata a condus autoturismul marca Hyundai Tucson pe drumul public DE 583, după ce a consumat băuturi alcoolice, având în sânge o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, respectiv 0,98 g/l la ora 4:55 şi 0,83 g/l la ora 5:55 şi o alcoolemie teoretică la ora 3:50 de aproximativ 1,10- 1,15 g/l”, au susţinut anchetatorii ieşeni.

Tatiana Eugenia Maxim a recunoscut comiterea faptei

Oamenii legii au menţionat că au oprit vehiculul respectiv deoarece acesta se deplasa într-un mod sinuos.

„Stabilindu-se identitatea şoferului în persoana inculpatei, care se afla singură în autovehicul, s-a constatat că acesta emana halenă alcoolică. Fiind întrebată dacă a consumat băuturi alcoolice, inculpata a răspuns că a consumat în acea noapte două pahare cu şampanie şi un pahar de bere cu alcool. Ea a fost dusă la IML, unde i s-au recoltat două probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Fiind audiată, inculpata a recunoscut fapta reţinută în sarcina sa, declarând că a participat la o întâlnire cu mai mulţi colegi de facultate, consumând două pahare de şampanie de aproximativ 200 ml fiecare şi o bere cu alcool de aproximativ 500 ml.

În jurul orei 3:00, inculpata s-a hotărât să plece acasă, în oraşul Târgu Frumos, urcându-se la volanul autoturismului tatălui său şi conducându-l. Inculpata a declarat că, deşi iniţial îşi propusese să rămână peste noapte la locuinţa colegului său, s-a hotărât să plece acasă cu maşina deoarece credea că nu a consumat o cantitate suficient de mare de alcool încât să depăşească limita legală”, au încheiat oamenii legii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.