Ieşean acuzat că şi-ar fi violat propria soţie! Incidentul ar fi avut loc noaptea, pentru ca nimeni să nu afle (EXCLUSIV)

88

@ Un ieşean este acuzat că şi-ar fi violat propria soţie @ Incidentul ar fi avut loc noaptea, pentru ca nimeni să nu afle @ Acum, Marius Mihai Mărgărint Roşu trebuie să dea socoteală în instanţă, fiind acuzat de coruperea sexuală a minorilor, violenţa în familie şi nerespectarea ordinelor de protecţie

Un ieşean este acuzat că şi-ar fi violat propria soţie. Incidentul ar fi avut loc noaptea, pentru ca nimeni să nu afle. Acum, Marius Mihai Mărgărint Roşu trebuie să dea socoteală în instanţă, fiind acuzat de coruperea sexuală a minorilor, violenţa în familie şi nerespectarea ordinelor de protecţie.

În cadrul dosarului, trei copii sunt consideraţi părţi vătămate. Acum, urmează ca Judecătoria Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii ieşeni vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

 

Ieşean acuzat că şi-ar fi violat propria soţie!

 

Anchetatorii spun că individul a intrat recent în vizorul lor. În urmă cu câteva săptămâni, o femeie a mers la Poliţie şi li s-a plâns oamenilor legii de faptul că ar fi fost agresată de către soţ. Victima a relatat că ar fi fost violată în casa ei, în miez de noapte. Tânăra de 27 de ani a adăugat că ar fi fost lovită și violată de soțul ei chiar sub privirile copiilor.

În urma incidentului, tânărul din Mogoșești a fost şi încătuşat de oamenii legii. Aceştia au aflat că individul avea emis pe numele său un ordin de protecție, pe care l-ar fi încălcat.

 

Marius Mihai Mărgărint Roşu, acuzat că a făcut scandal

 

Oamenii legii au aflat de toată situația, l-au luat la audieri pe bărbatul în vârstă de 32 de ani, iar, mai apoi, l-au reținut pe Marius Mihai Mărgărint Roşu.

„Pe 21 ianuarie, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și, a doua zi, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași”, au precizat reprezentanții Poliției ieşene. Acum, individul trebuie să dea socoteală în faţa magistraţilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.