Update! Măcel într-un cartier lipit de Iași: trei persoane injunghiate in stare grava la spital

10814
Dancu Iasi
Dancu Iasi

Conflictul a izbucnit in jurul orei 23.00.”Procurorul de caz  stat toata noaptea la fata locului. In prezent se vizioneaza imaginile de pe camerele video. A fost un conflict atipic. O a treia persoana a intervenit in conflict si l-a imobilizat pe agresor. Dupa aceea a aparut o a patra persoana care a lovit pe cel care imobilizase pe primul agresor. In functie de ce se va stabili in cursul cercetarilor se vor lua masurile legale care se impun”, a spus Maria Luiza Iriciuc prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi.

Potrivit unor surse Ioan Patrascu, care umbla in permanenta cu cutitul la el l-a agresat pe Ciprian Bobu in varsta de 39 de ani. A intervenit Andrei Bobu, fratele geaman a lui Ciprian care a venit cu un prieten pentru a-l imobiliza Patrascu. Dar, Patracsu l-a injunghiat pe barbatul care-l insotise pe Andrei. Fratii Bobu l-au pus la pamant pe Patrascu si au inceput sa-l loveasca. Acestia au fost opriti de mama lor. ”Nu mai dati in el ca oricum face puscarie”, ar fi spus femeia. Aceasta a adaugat ca Patrascu il urmarea de vreo doua saptamani pe Ciprian Bobu sa-l bata. Patrascu se afla in stare grave la spital avand sanse mici de supravietuire.

Stirea initiala:

@ Bătaie cu cuțite aseara la Dancu, comuna Holboca @ Trei persoane injunghiate in piept și in cap si cu evisceratii la nivelul abdomenului au ajuns aseara la Urgente

Carnagiu la Dancu unde o cearta intre trei persoane a degerat intr-un adevarat carnagiu. Totul ar fi pornit de la faptul că un barbat de 67 de ani pe nume Ion Pătrașcu ar fi sărit in apararea fiului sau de 39 de ani care se certa cu un alt barbat de 40 de ani. Au inceput sa se injunghie reciproc si s-a ajuns la o adevărata tragedie. Au început să se bată cu cuțitele și alte obiecta ascuțite pana au picat răpuși. Au ajuns la spital bărbatul de 40 de ani acesta fiind înjunghiat in torace și abdomen, fiul lui Ion Pătrașcu a ajuns de asemenea înjunghiat in torace și abdomen iar bătrânul a fost găsit în comă cu o tăietură la cap și contuzii la nivelul toracelui. Ancheta a fost preluata de Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Iași. Vom reveni cu amanunte.

 

Bătaie cu cuțite în centrul Iașului. Doi tineri au fost înjunghiați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.