A vrut să-și satisfacă toate fanteziile cu ea și a șantajat-o cu imagini deocheate! Uite cum s-a încheiat totul! (EXCLUSIV)

7305
Picioarele unei femei care sta intinsa pe un pat
Femeie, pe un pat

@ În urma unui flagrant organizat într-un centru comercial din Iași, un individ a fost pedepsit @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Ionuț Răzvan Ursache la 1 an şi 8 luni de închisoare, cu amânare, pentru șantaj @ Anchetatorii spun că ieșeanul de 33 de ani ar fi șantajat o tânără cu imagini deocheate, ca să facă sex cu el

După un flagrant organizat într-un centru comercial din Iași, un individ a fost pedepsit. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat ieri pe Ionuț Răzvan Ursache la 1 an şi 8 luni de închisoare, cu amânare, pentru șantaj.

Anchetatorii spun că ieșeanul de 33 de ani ar fi șantajat o tânără cu imagini deocheate, ca să facă sex cu el. „Instanţa reţine ca persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă în cadrul procesului penal”, au spus joi, 16 noiembrie 2023, judecătorii ieşeni.

A vrut să-și satisfacă toate fanteziile cu ea!

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Ionuț Răzvan Ursache a început pe data de 20 iulie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Ionuț Răzvan Ursache sub acuzația de șantaj. Anchetatorii ieșeni spun că Ionuț Răzvan Ursache, din comuna Ion Neculce, a intrat în vizorul lor în urmă cu mai bine de doi ani.

„În perioada 17 februarie–3 martie 2021, atât prin intermediul comunicaţiilor telefonice, cât și în mod direct, inculpatul I.R.U. a constrâns-o pe persoana vătămată T.I. să se întâlnească cu acesta pentru a întreține relații sexuale, prin amenințarea cu darea în vileag și distribuirea pe rețelele de socializare a unor imagini compromițătoare care intraseră în posesia inculpatului.

Astfel, pe 3 martie 2021, persoana vătămată s-a întâlnit cu inculpatul în incinta unui complex comercial din municipiul Iași, unde acesta din urmă i-a cerut persoanei vătămate din nou să accepte să întrețină cu el relații sexuale pentru a nu difuza imaginile compromițătoare în spațiul public. Cu această ocazie, polițiștii, fiind sesizați anterior de persoana vătămată, au intervenit la fața locului și au constatat infracțiunea flagrantă”, au menţionat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

La audieri, Ionuț Răzvan Ursache a recunoscut fapta

Oamenii legii au arătat că Ionuț Răzvan Ursache a fost săltat și dus la audieri. Acolo, ieșeanul în vârstă de 33 de ani a recunoscut fapta.

„Fiind audiat, inculpatul a recunoscut comiterea infracţiunii reţinute în sarcina sa. Acesta a fost cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar, dispusă de procuror”, au subliniat anchetatorii ieşeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.