Abia ieşit din puşcărie, prins în flagrant cu droguri! Judecătorii ieşeni l-au lăsat în libertate!

419
heroina
heroina

@ Un individ abia ieşit din puşcărie a fost prins în flagrant cu droguri de mare risc @ Totuşi, judecătorii ieşeni l-au lăsat în libertate @ Astfel, ieri, Fabian Dumitru Maradin a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au respins propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii DIICOT

Un individ abia ieşit din puşcărie a fost prins în flagrant cu droguri de mare risc! Totuşi, judecătorii ieşeni l-au lăsat în libertate! Astfel, ieri, Fabian Dumitru Maradin a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au respins propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii DIICOT.

„Instanta respinge ca neîntemeiată propunerea de arestare preventivă formulată de D.I.I.C.O.T. Iaşi în dosarul de urmărire penală privindu-l pe inculpatul MARADIN FABIAN DUMITRU Iaşi, în prezent aflat în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Iaşi, cercetat pentru săvârşirea infractiunii de trafic de droguri de mare risc. Dispune luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpatul Maradin Fabian Dumitru pe o durată de 60 de zile”, au afirmat judecatorii ieseni.

Abia ieşit din puşcărie, prins în flagrant cu droguri!

Pe 26 aprilie 2024, procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iaşi au dispus reținerea unui inculpat (recent liberat din penitenciar), cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

„Măsura a fost luată după ce, în aceeași zi, acesta a fost prins în flagrant în timp ce deținea și transporta, ascunsă în îmbrăcăminte, cantitatea de aproximativ 7 grame heroină destinată comercializării (care putea fi porționată în cel puțin 220 de doze de 0,03 grame, prețul de vânzare fiind de 100 de lei/doză)”, au spus procurorii DIICOT Iaşi.

Judecătorii ieşeni au respins propunerea de arestare preventivă

Asadar, ieri, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. Însă cererea a fost respinsă.

„Activitățile de urmărire penală au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iași. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Iași și al jandarmilor din cadrul IJJ Iași”, au adaugat cei de la DIICOT.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.