Acuzații grave într-o comună din județul Iași: primărie condusă de doi amanți

25425
Ana Maria Stratulat si Mihai Bazdaga
Ana Maria Stratulat si Mihai Bazdaga

@ Situație disperată in comuna Golaiești unde actualul primar Costel Manoliu s-a plans tuturor instituțiilor statului ca activitatea administratiei este sabotata de secretara Ana Maria Postolache fostă Stratulat @ In plangerile sale Costel Manoliu a aratat ca secretara este amanta fostului primar Mihai Bâzdâgă si de aceea este sabotat @ Cu ajutorul secretarei, Bâzdâgă a incasat ilegal de la primarie 34.629 lei, a mai arătat Manoliu

Administrația comunei Golăiești, judetul Iasi este sabotata de fostul primar Mihai Bâzdâgă care nu s-a impăcat cu ideea ca a pierdut alegerile. Mihai Bâzdâgă reușește să facă acest lucru prin intermediul Ana Maria Postolache fostă Stratulat, divorțată recent. Costel Manoliu, actualul primar liberal al comunei Golăiești, Costel Manoliu a reclamat tuturor institutiiilor abilitate abuzurile secretarei. Acesta a scris negru pe alb in sesizările sale ca este sabotat de secretara care nu-și face deloc datoria, deoarece aceasta este amanta fostului primar Mihai Bâzdâgă. „Știe toata lumea ca este amanta lui  Bâzdâgă, i-a prins si soțul ei pe amandoi. Eu am reclamat faptul ca refuza sa-si faca datoria si ma saboteaza tot timpul. Acum a intrat in concediu medical in conditiile in care avem foarte multa treaba de facut. Este in concediu medical dar a fost vazuta zilele trecute jucand la o nunta”, a spus Costel Manoliu.

Acesta a cerut si Comisiei de disciplina pentru secretari constituita la nivelul administratiei judetene sa o sanctioneze pe Ana Maria Postolache, fosta Stratulat. „Doamna Stratulat a refuzat executarea dispozitiilor legale ce îi reveneau in vederea primirii mandatului de primar, conform Legii. Aceasta mi-a spus <<refuz sa te recunosc ca primar>>”, se arata in plangerea facuta de Costel Manoliu, la Comisia de disciplină pentru secretari.

Costel Manoliu a mai arătat ca Ana Maria Postolache a facut toate demersurile pentru a-l angaja ilegal pe Mihai Bâzdâgă pe un post de inspector in primărie, inainte de alegerile locale si din aceasta poziție Mihai Bâzdâgă a incasat ilegal suma de 34.629 lei. Comisia de disciplina pentru secretari se va intruni in prima zi a saptamanii viitoare pentru a analiza cazul secretarei de la Golăiești. Reamintim ca Mihai Bâzdâgă a pierdut functia de primar la Golăiești deoarece a fost condamnat pentru coruptie (vezi aici).

Constantin MAZILU

 

1 COMENTARIU

  1. ASTA E NIMIC pe langa ce se intampla in comuna Lespezi…Primarul Lazar cu contabila Strachinaru angajata prin ACOR cu 2 norme de contabil ( una e pe amica de videochat Tudurache Anca-Maria) si inca o norma de baza administrator de primarie…Culmea culmilor e ca Strachinaru Mihaela nu are studii economice a fost depistata ca a pacalit pe toata lumea (ISJ Iasi si scolile unde a fost angajata) cu o diploma falsa facuta chiar de ea timp de peste 20 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.