Al treilea deces Covid printre rromii din Motca. Primarul revine din concediu

2132
Motca
Motca

@ Pana in prezent au fost inregistrate trei decese din cauza Covid 19 in comunitatea de rromi de la Motca @ Tot aici 4 persoane sunt in carantina la domiciliu, sunt asimptomatice si nu au vrut sa se interneze @ Primarul Serioja Hobinca a anuntat pe Facebook ca se intoarce de luni la primarie

Pana in prezent s-au inregistrat trei decese din cauza Covid 19 in comunitatea de rromi din comuna Motca. Este vorba despre V. Silviu – 48 de ani, N. Florin 68 de ani si Catalin F. de 46 de ani. In acelasi timp in aceiasi comunitate 4 persoane infectate sunt in carantina la domiciliu. Acestea sunt asimptomatice si au refuzat internarea. „Persoanele care au ales sa ramane izolate la domiciliu sunt monitorizate foarte atent. Nu au voie sa paraseasca locuinta. Sunt verificati zilnic pe neanuntate de medici insotiti de politisti”, a declarat Ion Daniel Campeanu, viceprimarul comunei Motca.

In acelasi timp, dupa ce l-am criticat ca a plecat in concediu tocmai cand a izbucnit focarul Covid, primarul Serioja Hobinca a anuntat intr-o postare pe Facebook ca de maine se intoarce la serviciu. ”Daca in 8 ani de primar nu am luat mai mult de 30 de zile de concediu de odihna desi ar trebui sa fac cateva zile pe an nu inseamna ca nu am voie sa stau si eu cateva zile in concediu de odihna, este un drept legal mai ales ca am avut evenimente in familie si ziua onomastica. Nu am fugit de focarul Covid. De luni merg la munca din nou”, se arata in postarea primarului.

Din cauza focarului Covid, comuna Motca se afla inca sub atenta monitorizare a autoritatilor.

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.