Cancer de la antenele GSM de pe bloc? O ieseanca a deschis proces

1734

@ O ieseanca care locuieste la ultimul etaj al unui bloc din Dacia solicita demontarea si antenelor GSM de pe bloc aratand ca ii este frica pentru sanatatea ei  @‘’Organizatia Mondiala a Sanatatii a efectuat un studiu legat de efectele posibil cancerigene asupra creierului al antenelor GSM care produc si modificari in metabolismul celulelor si faciliteaza aparitia cancerului cerebral’’, a aratat ieseanca in cererea de chemare in judecata

Proces inedit la Judecatoria Iasi unde o ieseanca care locuieste in cartierul Dacia pe strada Vitejilor, la ultimul etaj al unui bloc a dat in judecata compania Vodafone solicitand ca firma de telecomunicatii sa-si mute antenele de pe bloc fiind convinsa ca acestea ii afecteaza sanatatea. Femeia a aratat in cererea sa ca antenele respective care se afla si in prezent pe unul din blocurile de langa Piata Dacia au fost montate fara acordul sau, nu a fost eliberata o autorizatie de construire si nu exista acordul de Mediu. ‘’Organizatia Mondiala a Sanatatii a efectuat un studiu legat de efectele posibil cancerigene asupra creierului al antenelor GSM care produc si modificari in metabolismul celulelor si faciliteaza aparitia cancerului cerebral’’, a aratat ieseanca in cererea de chemare in judecata.

In mod ciudat cererea iesencei a fost anulata de instanta zilele trecute dar decizia judecatorului poate fi reexaminata in termen de 15 zile. La Bucuresti mai multi locatari au unor blocuri au castigat astfel de procese obligan firmele de telefonie sa-si mute antenele. Unii dintre ei au aratat ca s-au imbolnavit de cancer din cauza acestor antene (vezi aici).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.