Atac la Judecatorie. Un individ inarmat cu un ciocan s-a napustit asupra instantei. Foto

1495
bty

@ Astazi in jurul orei 11.00 un individ inarmat cu un ciocan pe nume Ionut Ciprian Manolachi a inceput sa loveasca geamul usii de la intrarea principala a Judecatoriei

Incident violent la Judecatoria Iasi unde un individ pe nume Ionut Ciprian Manolachi a venit inarmat cu un ciocan si a inceput sa loveasca geamul de la intrarea principala din Judecatoria Iasi. Numai vigilenta jandarmilor care pazesc instanta si l-au vazut la timp a facut ca geamurile Judecatoriei sa nu fie spulberate. Cu toate acestea pentru ca a apucat sa loveasca de vreo trei ori, geamul de la usa instantei a fost serios avariat si trebuie inlocuit. ”In data de 21 octombrie 2019, in jurul orei 11.00, jandarmul care desfașoara activitatea de protecție instituționala la Judecatoria Iași a observat la intrarea in obiectiv, un barbat care a inceput sa loveasca cu un ciocan in geamurile de la ușa de acces in instituție.

Jandarmul a intervenit rapid pentru prinderea și imobilizarea barbatului in cauza, iar  pentru fapta savarșita s-a intocmit procesul verbal de sesizare pentru infracțiunea de distrugere”, ne-a transmis biroul de relatii publice al Inspectoratului de Jandarmi Iasi.

Purtatorul de cuvant al Judecatoriei Iasi, judecator Cristina Vilcu a declarat ca gestul barbatului nu are legatura cu activitatea instantei. „Am fost informati de Jandarmi despre acest incident. Ni s-a transmis ca domnul in cauza are nemultumiri legate de starea sa de sanatate nu este implicat in vreun dosar la Judecatoria Iasi”, a spus Cristina Vilcu.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.