Atac sângeros, într-un bar din Iaşi! A încercat să-l omoare cu o halbă de bere!

708
Un barbat il loveste pe un altul cu pumnul
Un barbat il loveste pe un altul cu pumnul

@ Atac sângeros, într-un bar din Iaşi: a încercat să-l omoare cu o halbă de bere @ În urma incidentului extrem de grav, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Gheorghe Condurache la cinci ani de temniţă, pentru tentativă de omor @ Anchetatorii spun că totul a pornit de la câteva glume proaste făcute chiar de către agresor

Atac sângeros, într-un bar din Iaşi: a încercat să-l omoare cu o halbă de bere! În urma incidentului extrem de grav, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat recent pe Gheorghe Condurache la cinci ani de temniţă, pentru tentativă de omor.

Anchetatorii spun că totul a pornit de la câteva glume proaste făcute chiar de către agresor. „Instanţa constată că inculpatul Condurache Gheorghe a achitat, în cursul judecăţii, despăgubirile civile pretinse de către partea civilă”, au afirmat magistraţii ieşeni.

Atac sângeros, într-un bar din Iaşi!

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Gheorghe Condurache a început pe data de 27 iunie 2023. Individul din satul Belceşti, judeţul Iaşi, a fost trimis în judecată sub acuzaţia de tentativă de omor.

„Pe 4.06.2023, în jurul orei 20.00, în timp ce se afla pe terasa unui bar din satul Satu-Nou, pe fondul consumului de alcool şi unui conflict spontan, inculpatul i-a aplicat multiple lovituri cu o halbă în zona feţei şi a capului persoanei vătămate, în vârstă de 60 de ani, şi a trântit-o la sol, unde a continuat să îi aplice lovituri cu piciorul şi halba în zona capului, cauzându-i TCC, contuzie cerebrală, plăgi scalp, tumefacţii multiple, fractură cominutivă deschisă F1, secţiune arteră radială, contuzie nerv colateral radial police stâng, leziuni care necesită 48-50 de zile de îngrijri medicale pentru vindecare”, au spus anchetatorii.

Scandalul a izbucnit de la câteva glume de prost gust

Ieşeanul locuieşte în satul Belceşti, fiind originar din localitatea Satu Nou, unde are grijă de casa bunicilor. Pe parcursul timpului, acesta a lucrat străinătate, pe teritoriul mai multor state. Pe 4.06.2023, după prânz, persoana vătămată a venit la barul din localitatea Satu Nou.  Aceasta s-a aşezat la masa de pe terasa de la intrare şi a început să consume băuturi alcoolice. Până în jurul orei 19.00, persoana vătămată a consumat 5-6 pahare de vin la 0,25 litri.

La ora 19.35, pe drumul pietruit din faţa magazinului a oprit un autoturism din care a coborât inculpatul, care se clătina în mod vizibil. Acesta s-a apropiat de masa la care se afla persoana vătămată şi a scos un cuţit tip briceag din buzunar, simulând, în glumă, o agresare a persoanei vătămate, care se afla aşezată pe un scaun, la masa de pe terasa din faţă. Ulterior, inculpatul a introdus cuţitul în buzunar.

Din imaginile video reiese faptul că între inculpat şi victimă a avut loc o discuţie aparent amiabilă, inculpatul pipăindu-i burta, bătând-o prieteneşte pe piept şi strângându-şi mâinile la minutul 20.02. Individul a glumit din nou pe seama abdomenului persoanei vătămate, fapt ce, la un moment dat, a început să o irite pe aceasta. După al doilea rând de băutură, persoana vătămată a început să îl înjure pe inculpat, după care cei doi şi-au adresat injurii reciproce.

Conform anchetatorilor, la un moment dat, inculpatul s-a deplasat la toaletă, iar la întoarcere a ridicat de pe masă o halbă plină cu bere, aparent pentru a bea. Agresorul s-a înfuriat dintr-o dată şi i-a zis persoanei vătămate că acceptă orice, mai puţin să fie înjurat de mamă. La ora 20.14, în timp ce persoana vătămată vorbea, aşezată fiind pe un scaun, inculpatul i-a aplicat o lovitură cu halba plină, în plan orizontal, în zona feţei. Din cauza intensităţii loviturii, capul persoanei vătămate a ricoşat înspre înapoi, iar şapca i-a căzut pe sol. Apoi, agresorul i-a dat de mai multe ori cu halba în cap vicimei, până a fost oprit de un martor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.