Avocatul acuzat că și-a ucis iubita revine în apartamentul crimei. Judecătorii l-au lăsat să iasă

2071
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, într-o încăpere, cu o ţigară aprinsă în mână
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, acuzat de omor

@ Magistrații Curții de Apel Iași au admis ieri cererea lui Sebastian Felecanu de a participa la noua expertiză care se va realiza în apartamentul său @ Este vorba despre o expertiză în specialitatea traselogie care va realiza de către specialiștii  Institutul Naţional de Expertize Criminalistice (I.N.E.C.) pentru a se stabili dacă victima, avocata avocata Monica Cioată a fost aruncată de la etaj sau s-a sinucis @ Ieri au fost audiate și două vecine din blocul în care locuia Felecanu cu iubita lui @ Femeile au auzit țipetele avocatei înainte ca aceasta să cadă de la etaj

Sebastian Felecanu, avocatul ieșean trimis în judecată sub acuzația că și-a ucis iubita se poate întoarce pentru o scurtă perioadă de timp în apartamentul din blocul din Târgu Cucului unde s-a petrecut oroarea. Reamintim că, pe 19 iunie 2021, iubita lui Felecanu, Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6, ce îi aparţine lui Sebastian Felecanu. Procurorii l-au trimis în judecată sub acuzația de omor calificat și asta deoarece experții criminaliști au stabilit că femeia a fost aruncată de la etaj iar Felecanu susține că fosta lui iubită s-a sinucis. Acesta este motivul pentru care judecătorii au aprobat efectuarea unei expertize în specialitatea traselogie care va realiza de către specialiștii  Institutul Naţional de Expertize Criminalistice (INEC). Acești experți vor stabili dacă femeia a fost  aruncată peste geam sau a sărit singură. Instanța a admis ca Felecanu să poată participa la aceste măsurători care se vor efectua de către experții INEC în apartamentul său. Acesta este în prezent arestat preventiv în Penitenciarul Iași. Să reamintim că instanța a stabilit să se efectueze și o nouă expertiză medico-legală pentru a se stabili dacă Monica Cioată era conștientă în momentul în care a căzut de la etaj.

Vecinii au auzit țipetele

Instanța a audiat ieri două femei care locuiau în blocul din Târgu Cucului în momentul în care s-a petrecut tragedia. Ambele vecine au auzit țipete înainte să se  constate că Monica Cioată a căzut de la etaj. ‘’ Am auzit țipete de groază dar nu pot fi sigură dacă așa le am perceput atunci sau așa le caracterizez acum prin prisma a aceea ce s a întâmplat. Printre țipete am perceput și discuții al căror conținut nu l-am perceput. După acele țipete a fost liniște. După acele țipete m-am dus pe balcon, am deschis geamul m-am uitat în jos și am văzut corpul victimei. M-au marcat atât de tare acele imagini încât pe moment nu am știut ce să fac. Țipetele pe care le-am auzit proveneau cu siguranță de la o femeie’’, a spus una dintre vecinele audiate.

Reamintim că s-a stabilit că cei doi iubiți s-au certat violent înainte ca tânăra avocata să-și găsească sfârșitul.

Avocatul criminal: a strâns-o de gât și inconștientă a aruncat-o pe geam. Expertiza in exclusivitate

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.