Adrian Corduneanu a vrut să scape de arestul la domiciliu pentru câteva zile! Uite de au hotărât magistraţii ieşeni! (EXCLUSIV)

12531
Diamantul roz Ramona Corduneanu
Diamantul roz Ramona Corduneanu

@ Adrian Corduneanu a vrut să scape de arestul la domiciliu pentru câteva zile @ Totuşi, judecătorii ieşeni au respins solicitarea acestuia @ În acelaşi dosar, magistraţii respins ca nefondată cererea de revocare a măsurii controlului judiciar formulată de Carmen Mihalcea

Adrian Corduneanu a vrut să scape de arestul la domiciliu pentru câteva zile. Totuşi, judecătorii ieşeni au respins solicitarea acestuia.

„Instanţa constată legalitatea si temeinicia măsurii arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpatul Adrian Corduneanu, măsură preventivă pe care o mentine. Respinge cererea de acordare a permisiunii părăsirii domiciliului în perioada 12 – 20 septembrie 2023 formulată de către inculpat. Constată legalitatea si temeinicia măsurii controlului judiciar dispusă fată de inculpatele Ramona Carmen Corduneanu si Carmen Mihalcea, măsură preventivă pe care o mentine fată de ambele inculpate. Respinge ca nefondată cererea de revocare a măsurii controlului judiciar formulată de inculpata Carmen Mihalcea, au afirmat judecătorii ieşeni.

 

Adrian Corduneanu a vrut să scape de arestul la domiciliu

 

Amintim că, la finele lunii octombrie 2022, procurorii ieşeni au decis să-i rețină pe Adrian Corduneanu şi soţia lui, în dosarul unor „ţepe” cu terenuri.

Potrivit unor surse judiciare, Adrian şi Ramona Corduneanu erau suspectaţi că l-ar fi finanţat pe Cătălin Sandu, procuratorul imobiliar care ar fi înșelat mai multe persoane vânzându-le terenuri pe care nu le avea. Cei doi sunt suspectaţi că l-ar fi creditat pe Cătălin Sandu cu suma de 170.000 de euro.

 

Ramona Corduneanu şi soţul, Adrian, cercetaţi în dosarul unor „ţepe” imobiliare

 

Adrian Corduneanu, poreclit „Beleaua”, şi soţia sa, Ramona, au avut mai multe dispute în ultima perioadă chiar cu membri ai clanului Corduneanu. Ei au avut unele divergenţe cu Petronel Corduneanu şi concubina sa, Alina Filip. Din câte se pare, totul ar fi pornit tot de la nişte tranzacţii imobiliare, fiind vorba despre achiţionarea unei case în zona centrală a Iaşului.

În urmă cu peste un an, procurorii DIICOT Iași au decis să-l rețină pe procuratorul imobiliar Cătălin Sandu în dosarul în care se efectuau cercetări privind şi alte 13 persoane. Acestea erau suspectate că ar fi înşelat circa 20 de persoane prin vânzarea unor proprietăţi pe care nu le aveau.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.