Avocatul Sebastian Felecanu, interzis la plimbări! Judecătorii au respins cererea ieşeanului! FOTO

280
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, într-o încăpere, cu o ţigară aprinsă în mână
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, acuzat de omor

@ Avocatul acuzat de crimă nu se poate plimba @ Sebastian Felecanu a fost refuzat de judecătorii bucureşteni @ Membrul Baroului Iaşi contestase hotărârea luată de Curtea de Apel Iaşi în privinţa sa

Avocatul acuzat de crimă nu se poate plimba! Sebastian Felecanu a fost refuzat de judecătorii bucureşteni! Membrul Baroului Iaşi contestase hotărârea luată de Curtea de Apel Iaşi în privinţa sa. „Instanţa respinge, ca nefondată, contestatia declarată de inculpatul Felecanu Sebastian împotriva încheierii din data de 26 martie 2024, pronunţată de Curtea de Apel Iaşi. Definitivă”, au afirmat magistraţii din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Amintim că avocatul ieşean ceruse înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura preventivă a controlului judiciar, dar şi acordarea permisiunii de a părăsi domiciliul pentru prezentarea la sediul cabinetului de avocat, în vederea exercitării dreptului la muncă, de luni până vineri, între orele 9.00-17.00 si pentru exercitarea dreptului la plimbare zilnică, timp de două ore în fiecare zi.

Avocatul Sebastian Felecanu, în arest la domiciliu

Aşadar, dupa ce a fost trecut din arest preventiv in arest la domiciliu, acum, Sebastian Felecanu vrea sa se poata plimba si sa-si practice meseria. Amintim ca, in septembrie 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi l-au trimis în judecată pe Felecanu, pentru omor calificat. În cadrul dosarului, trei rude ale victimei s-au constituit părţi civile.

Pe data de 19 iunie 2021, avocata Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6 din zona Târgu Cucu din Iași, locuinţă ce îi aparţine lui Sebastian Felecanu. Inițial s-a luat în calcul că tânăra avocată s-ar fi sinucis. Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.

După aproximativ un an de la incident, avocatul Sebastian Felecanu, cel care avea o relație cu victima și care se afla în acea noapte în același apartament, a fost pus sub acuzare pentru crimă. Oamenii legii au pus cap la cap mai multe informații din care a rezultat implicarea avocatului ieşean în producerea tragediei.

Monica Cioată ar fi fost aruncată de la geam

Experţii au stabilit că, înainte de a fi aruncată pe geam, victima ar fi fost adusă în stare de inconștiență, iar Monica Cioată ar fi fost târâtă până la fereastra bucătăriei, de unde ar fi fost aruncată. Sebastian Felecanu a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor după ce a fost reţinut.

Avocatul ieşean a refuzat să se supună unui test poligraf (detectorul de minciuni – n.r.). De asemenea, iniţial, el a refuzat să îi fie examinat corpul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.