Bombă! Adrian Corduneanu, pus în libertate de judecătorii ieşeni! (EXCLUSIV)

2190
Adrian Corduneanu
Adrian Corduneanu

@ Bombă: Adrian Corduneanu a fost pus în libertate de judecătorii ieşeni @ Decizia a fost luată ieri de magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi @ Totuşi, sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată de procurorii DIICOT Iaşi

Bombă: Adrian Corduneanu a fost pus în libertate de judecătorii ieşeni! Hotărârea a fost luată miercuri, 8 Martie 2023, de către magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi.

„Instanţa respinge propunerea DIICOT Iaşi, de prelungire a arestării preventive a inculpatului Adrian Corduneanu, ca nefondată. Înlocuieşte măsura arestării preventive a inculpatului Adrian Corduneanu cu măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Dispune punerea în libertate a inculpatului la data rămânerii definitive a prezentei, dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză”, au afirmat magistraţii ieşeni.

Adrian Corduneanu, la un pas de libertate

 

Deocamdată, sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată de procurorii DIICOT Iaşi în cazul lui Adrian Corduneanu, care este reprezentat de către avocatul ieşean Robert Amuntencei.

Amintim că, în urmă cu câteva săptămâni, Înalta Curte a admis contestaţia depusă de procurori după ce Curtea de Apel Iaşi refuzase emiterea mandatului de arestare pe numele celui supranumit „Beleaua”.

Soția acestuia a fost plasată atunci sub control judiciar. Adrian şi Ramona Corduneanu sunt suspectaţi că l-ar fi finanţat pe Cătălin Sandu, procuratorul imobiliar acuzat că ar fi înșelat mai multe persoane vânzându-le terenuri pe care nu le-ar fi avut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.