Balada „Mioriţa”, la Iaşi! Doi ciobani, arestaţi pentru că au vrut să-l omoare pe un al treilea! FOTO

367
Nicusor Balauca
Nicusor Balauca

@ Balada „Mioriţa”, la Iaşi: doi ciobani au fost arestaţi pe motiv că ar fi vrut să-l omoare pe un al treilea @ Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Nicuşor Nelu Bălăucă şi al lui Petru Bălăucă @ Cei doi sunt cercetaţi pentru tentativă de omor calificat 

Balada „Mioriţa”, la Iaşi! doi ciobani au fost arestaţi pe motiv că ar fi vrut să-l omoare pe un al treilea! Aşadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea formulată de anchetatori pe numele lui Nicuşor Nelu Bălăucă şi al lui Petru Bălăucă.

„Instanta admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe Tribunalul lângă Iaşi în ceea ce îi priveşte pe inculpaţii Bălăucă Nicuşor Nelu şi Bălăucă Petru. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor sub aspectul săvârşirii de infractiunii de tentativă de omor calificat, pe o durată de 30 de zile”, au afirmat magistratii ieseni.

Balada „Mioriţa”, la Iaşi!

De remarcat este faptul ca decizia nu e definitiva, aceasta putand fi contestata. Conform anchetatorilor, pe data de 19 mai 2024, în jurul orei 14.00, 3-4 bărbaţi ar fi agresat cu obiecte contondente din lemn si cu furci doi săteni din Recea, comuna Ţibăneşti.

Dupa depunerea unei plangeri, s-a dispus începerea urmăririi in rem pentru tentativa de omor calificat. Astfel, anchetatorii ieseni au ajuns la cei doi suspecti, dar si la un al treilea barbat, Andrei S.

Ce au mai spus anchetatorii ieseni

Oamenii legii au afirmat ca intreg conflictul ar fi pornit de la faptul ca Andrei S. ar fi pascut oile lui Nicusor Balauca pe un teren al victimelor. Dupa ce victimele i-au reprosat lui Balauca faptul ca oile sale pasteau pe terenul lor, ar fi inceput macelul, potrivit anchetatorilor.

Astfel, victimele ar fi fost lovite in mod repetat cu o furca si cu doi pari de catre agresori. Victimele au fost transportate la spital in urma incidentului, iar suspectii au fost saltati de politisti, care i-au luat la intrebari. In cele din urma, procurorii i-au retinut pe Nicuşor Nelu Bălăucă şi Petru Bălăucă pentru 24 de ore. Mai apoi, cei doi au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.