Impact devastator, pe o stradă din Iaşi! Şoferiţa, pedepsită definitiv după accidentul mortal!

617
Accident pe o strada
Accident pe o strada

@ Impact devastator, pe o stradă din Iaşi: accidentul mortal s-a încheiat cu o condamnare @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au dispus condamnarea definitivă a Iuliei Diana Năsturaş (fostă Radu) la 2 ani şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă

Impact devastator, pe o stradă din Iaşi! Accidentul mortal s-a încheiat cu o condamnare.

Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au dispus condamnarea definitivă a Iuliei Diana Năsturaş (fostă Radu) la 2 ani şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă.

Impact devastator, pe o stradă din Iaşi

Amintim că, iniţial, magistraţii au obligat asiguratorul maşinii, Societatea de Asigurare Reasigurare City Insurance SA, prin lichidatorul judiciar CITR Filiala Cluj SPRL, la plata unor despăgubiri materiale şi morale în valoare totală de 11.500 de lei şi 75.000 de euro către rudele victimei.

Ulterior, sentinţa emisă de către Judecătoria Iaşi a fost contestată de către inculpată, dar şi de către părţile civile.

Acuzată de producerea accidentului rutier

Procesul Iuliei Năsturaş a început pe 17 august 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis-o în judecată pe femeie sub acuzaţia de ucidere din culpă.

Potrivit anchetatorilor, în urmă cu mai bine de un an, femeia a fost implicată în producerea unui accident rutier mortal. Aceasta ar fi dat cu maşina peste o persoană. La faţa locului au fost chemate cadre medicale, dar, în cele din urmă, victima a decedat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.