Update! Bombă! Adrian Corduneanu şi soţia lui, reţinuţi în dosarul ţepelor cu terenuri!

12464
Adrian Corduneanu si sotia
Adrian Corduneanu si sotia

@ Procurorii au decis luni, 31 octombrie 2022, sa-i rețină pe Adrian Corduneanu şi soţia lui, în dosarul ţepelor cu terenuri @ Adrian şi Ramona Corduneanu sunt suspectaţi că l-ar fi finanţat pe Cătălin Sandu, procuratorul imobiliar care ar fi înșelat mai multe persoane vânzându-le terenuri pe care nu le avea @ Procurorii au decis de asemenea să-l rețină si pe Adrian Corduneanu

Bombă! Procurorii ieşeni au decis luni, 31 octombrie 2022, să-i rețină pe Adrian Corduneanu şi soţia lui, în dosarul ţepelor cu terenuri. Potrivit unor surse judiciare, Adrian şi Ramona Corduneanu sunt suspectaţi că l-ar fi finanţat pe Cătălin Sandu, procuratorul imobiliar care ar fi înșelat mai multe persoane vânzându-le terenuri pe care nu le avea. Acum, rămâne de văzut dacă anchetatorii ieşeni vor propune sau nu arestarea preventivă a lui Adrian Corduneanu şi a soţiei sale, Ramona. Cei doi sunt suspectati ca l-au creditat pe Catalin Sandu cu suma de 170.000 euro. A mai fost retinut si Adrian Corduneanu. De asemenea soacra lui Adrian Corduneanu, Carmen Mihalcea a fost plasata sub control judiciar.

Vasile Calin (Corduneanu)
Vasile Calin (Corduneanu)

Adrian Corduneanu şi soţia, suspectaţi în dosarul unor ţepe imobiliare

Adrian Corduneanu, poreclit „Beleaua”, şi soţia sa, Ramona, au avut mai multe dispute în ultima perioadă chiar cu membri ai clanului Corduneanu. Astfel, aceştia au avut unele dispute cu Petronel Corduneanu şi concubina sa. Din câte se pare, totul ar fi pornit tot de la nişte tranzacţii imobiliare, fiind vorba despre achiţionarea unei case în zona centrală a Iaşului.

Percheziţiile de anul trecut s-au lăsat cu reţineri

Amintim că, în urmă cu aproximativ un an, procurorii DIICOT Iași au decis să-l rețină pe procuratorul imobiliar Cătălin Sandu, dar şi pe avocatul Alexandru Bernic în dosarul în care se efectuau cercetări privind şi alte 13 persoane.
Acestea erau suspectate că ar fi înşelat circa 20 de persoane prin vânzarea unor proprietăţi pe care nu le dețineau. Alţi complici au fost plasaţi atunci sub control judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.