Cele mai secrete fantezii, îndeplinite de o tânără! Sute de bărbaţi au trecut prin patul ei!

768
O tânără la colţ de stradă
O tânără la colţ de stradă

@ Cele mai secrete fantezii au fost îndeplinite de o tânără @ Aşadar, sute de bărbaţi au trecut prin patul ei @ După ce anchetatorii au intrat pe fir, magistraţii au condamnat-o pe „matroana” Georgiana Nedelcu @ Cea mai tânără proxenetă din Iaşi a primit o pedeapsă de un an şi nouă luni de închisoare, cu suspendare

Cele mai secrete fantezii au fost îndeplinite de o tânără! Astfel, sute de bărbaţi au trecut prin patul ei! După ce anchetatorii au intrat pe fir, magistraţii au condamnat-o pe „matroana” Georgiana Nedelcu.

„Instanta inlătură dispoziţia de admitere a acţiunii formulate de partea civilă Anonimizat 1 şi de obligare a inculpatei la plata către aceasta a sumei de 2.000 de lei, reprezentând daune morale. Respinge, ca neîntemeiată, acţiunea formulată de partea civilă Anonimizat 1. Menţine celelalte dispozitii ale sentinţei penale apelate care nu contravin prezentei decizii şi înlătură dispoziţiile contrare”, au afirmat recent judecatorii din cadrul Curtii de Apel Iasi. Amintim ca, initial, femeia fusese condamnată de Judecătoria Iaşi la un an şi nouă luni de închisoare, cu suspendare.

Cele mai secrete fantezii, îndeplinite de o tânără!

Procesul Georgianei Nedelcu a început pe 12 octombrie 2022. Aceasta a fost trimisă în judecată de procurori sub acuzaţia de proxenetism. Asta, după ce tânăra de 22 de ani fusese reţinută şi, mai apoi, arestată preventiv în perioada 21 septembrie – 16 decembrie 2022.

„În perioada august – septembrie 2022, inculpata a înlesnit practicarea prostituţiei şi a obţinut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către persoana vătămată C.G.G., închiriind apartamente în regim hotelier pe raza municipiilor Galaţi, Bacău şi Iaşi, unde aceasta a practicat prostituția. De asemenea, inculpata a creat şi a publicat, contra-cost, pe o platformă online anunțuri prin care să racoleze clienții, stabilind totodată cu aceştia detaliile prestării de servicii sexuale, inculpata administrând şi fiind principala beneficiară a sumelor de bani obținute de persoana vătămată din practicarea prostituției”, au spus reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Arestată preventiv de către magistraţi

Prin ordonanța din 21 septembrie 2022 a organelor de cercetare penală din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iași – Serviciul de Investigații Criminale, s-a dispus luarea măsurii preventive a reținerii faţă de suspectă pentru o perioadă de 24 de ore.

Mai apoi, prin încheierea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Iaşi, a fost admisă propunerea procurorului de arestare a inculpatei pentru o perioadă de 30 de zile, tânăra Georgiana Nedelcu fiind trimisă în judecată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.