Clipe de groază pentru o fată de 14 ani! A fost răpită de pe o stradă din Iași!

629
minora
minora

@ Clipe de groază pentru o fată de 14 ani: a fost răpită de pe o stradă din Iași @ În urma incidentului, individul care a provocat incidentul a fost pedepsit @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea lui Gheorghe Ungureanu la pedeapsa finală rezultantă de cinci ani şi 1.082 de zile de temniţă, pentru lipsire de libertate @ De asemenea, ieşeanul trebuie să îi achite victimei daune morale în valoare totală de 15.000 de lei

Clipe de groază pentru o fată de 14 ani: a fost răpită de pe o stradă din Iași! În urma incidentului, individul care a provocat incidentul a fost pedepsit! Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus ieri condamnarea lui Gheorghe Ungureanu la pedeapsa finală rezultantă de cinci ani şi 1.082 de zile de temniţă, pentru lipsire de libertate.

„Instanţa admite acţiunea civilă exercitată de partea civilă şi îl obligă pe inculpatul Ungureanu Gheorghe să îi plătească părţii civile suma de 15.000 lei, cu titlu de daune morale”, au spus judecătorii ieşeni.

Clipe de groază pentru o fată de 14 ani!

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul ieşeanului de 45 de ani a început pe data de 30 august 2022. „Pe 13 august 2022, în jurul orei 22:45, în timp ce persoana vătămată minoră, în vârstă de 14 ani, se deplasa pe drumul public împreună cu doi martori, s-a apropiat de locuința inculpatului G.U., acesta din urmă a ieșit pe drum și, folosind forța, a introdus-o pe persoana vătămată în curtea casei”, au afirmat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Victima a fost ținută cu forța, timp ce cinci minute, în curtea imobilului respectiv, fiindu-i îngrădită libertatea de mișcare. Ea a fost lăsată să plece după ce au insistat martorii care au strigat să o elibereze, conform anchetatorilor.

Băgat după gratii

În urma incidentului, victima a mers la secția de Poliție, iar individul cu antecedente penale din satul și comuna Voinești a fost preluat și dus la audieri.

Mai apoi, Gheorghe Ungureanu a fost reținut pentru 24 de ore. A doua zi, ieșeanul a fost dus la instanță, cu propunerea de arestare preventivă, cerere ce a fost admisă de judecători.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.