Condamnare-bombă, la Iaşi! Trei indivizi, executaţi pentru fraudă informatică împotriva unei bănci! (EXCLUSIV)

496
limite-bani
limite-bani

@ Condamnare-bombă, la Iaşi: trei indivizi au fost „executaţi” pentru fraudă informatică împotriva unei bănci @ Astfel, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus condamnarea lui Iulian Condurache (fost Marinkovic, fost Mocanu Condurache) la 2 ani şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru complicitate la fraudă informatică în formă continuată @ În acelaşi dosar, Vasile Tiugă (fost Gologan, fost Corduneanu) a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare, în timp ce Eugen Emilian Stancu a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni de puşcărie, pentru fraudă informatică în formă continuată

Condamnare-bombă, la Iaşi! Trei bărbaţi au fost „executaţi” pentru fraudă informatică împotriva unei bănci! Aşadar, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus ieri condamnarea lui Iulian Condurache (fost Marinkovic, fost Mocanu Condurache) la 2 ani şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru complicitate la fraudă informatică în formă continuată.

În acelaşi dosar, Vasile Tiugă (fost Gologan, fost Corduneanu) a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare, în timp ce Eugen Emilian Stancu a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni de puşcărie, pentru fraudă informatică în formă continuată (49 de acte materiale).

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Condamnare-bombă, la Iaşi: daune pentru o bancă!

Pe lângă pedepsele aplicate celor trei indivizi, judecătorii ieşeni au dispus şi acordarea unor despăgubiri către o instituţie bancară.

„Instanta încetează procesul penal pornit împotriva inculpaţilor Condurache Iulian, Stancu Eugen Emilian şi Tiugă Vasile pentru săvârşirea infracţiunii de constituirea unui grup infracţional organizat, ca urmare a intervenirii prescriptiei generale a răspunderii penale. Admite în parte acţiunea civilă exercitată în procesul penal de către persoana vătămată Intesa Sanpaolo Bank si obligă inculpatii, în solidar, să îi plătească părţii civile suma de 63.929 de euro, prejudiciul rămas nerecuperat”, au afirmat ieri, 10 iunie 2024, magistraţii ieşeni.

Sala de judecata
Sala de judecata

Ce au mai spus oamenii legii

De asemenea, judecatorii au dispus ca Iulian Condurache să presteze o muncă neremunerată în folosul comunitătii, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, la Primăria municipiului Iasi sau la Consiliul Local Iasi.

Acest proces al celor trei indivizi a început pe data de 12 noiembrie 2021. Procurorii ieşeni i-au trimis în judecată sub acuzaţia amintită. Conform anchetatorilor, în urmă cu aproximativ trei ani, cei trei indivizi ar fi colaborat pentru a păgubi o unitate bancară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.