Miracolele anti-Covid de la Infectioase: cel mai eficient tratament folosit in lume

3602
Infectioase-Carmen Dorobat
Infectioase-Carmen Dorobat

@ Prof.dr Carmen Dorobat a participat aseara la o conferinta on-line cu specialisti din toata lumea avand ca tema tratamentele anti-Covid @ „Am ajuns la concluzia ca la nivelul de terapie anti-Covid suntem in topul european si mondial. Am ajuns la aceasta concluzie dupa ce am participat aseara la o conferinta cu nume celebre in domeniu din Europa”, a spus Carmen Dorobat

Profesionalismul medicilor de la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi a fost dovedit in aceasta perioada cand au fost nevoiti sa trateze sute de pacienti infectati cu inca necunoscutul virus Covid 19. Astfel, managerul spitalului, prof.dr. Carmen Dorobat a participat aseara la o conferinta on-line cu specialisti din toata Europa, pe tema tratamentelor anti-Covid 19. Cu aceasta ocazie s-a ajuns la concluzia ca tratamentul folosit de la bun inceput de medicii ieseni a  dat cele mai bune rezultate la nivel mondial. „Am ajuns la concluzia ca la nivelul de terapie anti-Covid suntem in topul european si mondial. Am ajuns la aceasta concluzie dupa ce am participat aseara la o conferinta cu nume celebre in domeniu din Europa. Este vorba despre preparatul antihiv-antimalaric-tocilizumab cu rol antiinflamator  si remdesivit pentru pacientii de la Terapie Intensiva”, a spus Carmen Dorobat.

Aceasta a adaugat ca in perioada urmatoare va incepe si tratamentul cu plasma recoltata (contine anticorpi) de la pacientii care s-au vindecat. ”Asteptam sa avem si plasma recoltata de la pacientii care s-au vindecat. Am avut unii pacienti vindecati care au venit sa ne ajute dar erau anemici si nu au putut dona. Rugam fostii pacenti sa aiba inima deschisa si sa vina sa doneze”, a mai spus Carmen Dorobat.

Sa reamintim ca spitalul a anuntat recent ca a reusit sa vindece cu bolnav de 70 de ani care are o afectiune a maduvii spinarii ce-i afecteaza grav imunitatea organismului (vezi aici). La Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, rata de vindecare la pacientii  Covid 19 a depasit 52 la suta, peste media nationala.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.