Minunea care rastoarna toate teoriile despre Covid. S-a intamplat la Iasi, la Infectioase

41853
Carmen Dorobat
Carmen Dorobat

@ Astazi, Spitalul de Boli Infectioase a externat un barbat de 70 de ani care fusese infectat cu Covid 19 si caruia nu  se dadusera sanse prea mari de supravietuire din cauza ”comorbiditatilor”

Medicii de la Spitalul de Spitalul de Boli Infectioase Sfanta Parascheva au reusit imposibilul. Astazi, au externat dupa numai 20 de zile de spitalizare un pacient in varsta de 70 de ani care s-a vindecat de Covid 19 in conditiile in care are si alte boli grave. Barbatul sufera de sindrom displazic medular, o afectiune a maduvii spinarii care afecteaza grav imunitatea organismului. ”Iata ca nu mai putem spune acum ca este o regula ca oamenii in varsta care s-au infectat cu Covid 19 nu mai pot fi salvati. Acest caz este un exemplu. Desi avea imunodeficiente pacientul de 70 de ani a invins Covid”, a spus Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase.

In acelasi timp, unitatea medicala a demarat un studiu clinic privind tratamentul Covid 19 cu Remdesivir un medicament foarte scump care se produce in Statele Unite ale Americii. In plus, Carmen Dorobat a adaugat ca personalul medical care fusese infectat s-a tratat si a revenit la munca.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.