Minunea care rastoarna toate teoriile despre Covid. S-a intamplat la Iasi, la Infectioase

41791
Carmen Dorobat
Carmen Dorobat

@ Astazi, Spitalul de Boli Infectioase a externat un barbat de 70 de ani care fusese infectat cu Covid 19 si caruia nu  se dadusera sanse prea mari de supravietuire din cauza ”comorbiditatilor”

Medicii de la Spitalul de Spitalul de Boli Infectioase Sfanta Parascheva au reusit imposibilul. Astazi, au externat dupa numai 20 de zile de spitalizare un pacient in varsta de 70 de ani care s-a vindecat de Covid 19 in conditiile in care are si alte boli grave. Barbatul sufera de sindrom displazic medular, o afectiune a maduvii spinarii care afecteaza grav imunitatea organismului. ”Iata ca nu mai putem spune acum ca este o regula ca oamenii in varsta care s-au infectat cu Covid 19 nu mai pot fi salvati. Acest caz este un exemplu. Desi avea imunodeficiente pacientul de 70 de ani a invins Covid”, a spus Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase.

In acelasi timp, unitatea medicala a demarat un studiu clinic privind tratamentul Covid 19 cu Remdesivir un medicament foarte scump care se produce in Statele Unite ale Americii. In plus, Carmen Dorobat a adaugat ca personalul medical care fusese infectat s-a tratat si a revenit la munca.

Constantin MAZILU

2 COMENTARII

  1. Nici o minune: Medicina nu are reguli ci doar direcții + aproximații statistice. Populația gândește mecanicist si vrea protocol si pentru mersul la buda, MEDICINA nu e protocolara iar protocoalele sunt create de semi-doctori ca sa elimine judecata: medicina asta ar putea fi făcută si de un computer sau inginer, conform unui protocol clar (” Mura’n gura” ) . Unii tind astăzi spre o „medicina ” conceputa ca o cale ferata pe care orice tren va ajunge de la A la B, Uneori însă exista si D si E si X, uneori chiar x’ sau y”….Ce te faci??? Te retragi si omul poate muri, tu ramii liniștit ca ai îndeplinit protocoalele si nimeni nu te poate trage la răspundere……”Pacient decedat protocolar”.

  2. Destul de rau daca de la un singur caz ajungem concluzii de genul
    Este doar execeptia care confirma regula ,nimic altceva ,bineinteles ca nimic nu va obliga sa opriti cercetarea ci dimpotriva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.