‘’Dorel’’ in forma maxima la Valea Lupului. A blocat o strada si s-a dus sa se culce

2543
Fundac Labirint blocat

@ Cel putin 10 familii din Valea Lupului de pa Fundac Labirint au fost blocate de un morman de pamant trantit pe toata latimea drumului

Ca-n filmele cu prosti sau ca-n filmuletele de comedie cu celebrul muncitor in constructii Dorel care face mai mult rau decat sa repare. In aceasta, dimineata cel putin 10 familii din Valea Lupului s-au trezit ca nu pot iesi cu masinile sa mearga la serviciu din cauza unui ‘’Dorel’’ de la Primaria Valea Lupului care a blocat Fundacul Labirint cu o gramada de pamant amestecat cu piatra. Cel mai probabil respectivii muncitori au vrut sa acopere groapa care acum este plina cu piatra dar probabil pentru ca pana sa vina camionul s-a terminat si programul acestia au plecat acasa si au abandonat ‘’lucrarea’’. Nici pana la aceasta ora strada nu a fost deblocata. Problema este ca blocarea fara autorizatie a drumurilor publice se sanctioneaza conform Legii.

Constantin MAZILU

 

 

1 COMENTARIU

  1. Sau nu. Strada Stramosilor e blocata de 5 ani cu porti la ambele capete si in instanta dosarul a fost achitat pe motiv are statut de „drum satesc” si deserveste doar membrii familiei reclamantului. Asa ca paratul a fost achitat in instanta si situatia continua. char daca Str. Stramosilor apare in nomenclatorul de drumuri al Primariei Valea Lupului si paratul nu are acte de proprietate doveditiare care sa includa si suprafata drumului si refuza sa se prezinte in instanta.

    Daca mormanul ala de panamt se pedepseste conform legii , sa-mi spuneti si mie cum ati facut…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.