Pe ce ți-ai cheltui banii dacă ai câștiga câteva mii de euro pe lună? Heylux îți dă câteva idei!

151
Videochat Iași Heylux
Videochat Iași Heylux

„Pregătește-te să fii invidiată!” – ăsta e mesajul pe care ți-l transmitem în momentul în care te angajezi la Heylux. Ca model de videochat în Iași, viața ta se va schimba mult în bine. Mai ales dacă ești ambițioasă și serioasă.

Când ești cu adevărat motivată, banii vin cu siguranță. Succesul tău nu mai ține de noroc, de o întâmplare fericită. Te ajutăm prin organizare, prin cunoștințele pe care le avem despre acest domeniu. Când facem o echipă unită, încasările mari devin o garanție pentru tine. În câteva luni, vei ajunge să câștigi foarte bine. Din experiență îți spunem că, în medie, modelele de la Heylux câștigă între 200 și 2.715 lei zilnic, banii lor. Marea întrebare e ce faci apoi cu banii tăi? Pe ce îi cheltuiești? Hai să-ți spunem ce fac viitoarele tale colege, modelele de videochat de la Heylux!

Telefoanele și hainele scumpe sunt pe primul loc

De obicei, modelele noi de la Heylux, ca tine, au ca prioritate stabilizarea financiară. Poate că au niște datorii, facturi de achitat urgent. Și atunci, faptul că le dăm 70% comision în primele 14 săptămâni, cu banii la zi, e foarte important pentru ele. Condițiile astea avantajoase sunt valabile și pentru tine, desigur. Cu ambiție și perseverență, încep să treacă în mod constant de 2.000 de dolari lunar. De la pragul ăsta în sus, deja se gândesc și la alte lucruri, mai simpatice. Normal, prioritate au telefoanele noi și hainele de la branduri cunoscute. Un telefon cu cameră excelentă, numai bun pentru selfie-uri, costă în jur de 1.000 de euro. Prețul ăsta nu mai e o problemă pentru ele și pot face achiziția imediat. La fel, acum sunt o mulțime de site-uri în România cu haine de la branduri cunoscute. Investiția în ținute are sens și pentru viața lor privată, ca să fie mai elegante, da și pentru job. Pentru că membrii de pe site-urile de videochat apreciază modelele cu bun gust. Aici intră și investițiile în look. Machiajul zilnic e asigurat de noi, gratuit, dar e important și cum arată unghiile, părul. Colegele noastre vor să fie mai îngrijite și se respectă ca femei. E iarăși un aspect care le aduce mai mulți bani și la job. Deci vezi, poți îmbina și tu utilul cu plăcutul! Tot la cheltuieli sau investiții “mici” intră și parfumurile sau bijuteriile. Pot găsi o mulțime de variante interesante în mall-urile din Iași sau pe net. Depinde de ce le place, ce văd la alte colege. Același stil de viață îl poți avea și tu dacă preferi cosmeticele și brățările din aur.

Videochatul în Iași îți permite să-ți cumperi mașină sau apartament

Pe măsură ce ai mai multă experiență ca model, cresc și veniturile tale din videochat în Iași. După primele tale săptămâni la Heylux, primești în continuare comisioane de până 70%, plus bani de transport, până la 500 lei pe lună și servicii gratuite. Cu ajutorul trainerelor de la studio, progresul tău poate fi spectaculos. Evident, totul depinde de tine. E fundamental să ai constanță, să-ți menții seriozitatea și ambiția. În felul ăsta crești la 3.000, apoi la 4.000 de dolari pe lună și tot așa. La nivelul ăsta de câștiguri, deja telefoanele sau hainele sunt banalități. Poți să-ți permiți să visezi mai departe: la o mașină sau un apartament. O mulțime de colege de la Heylux și-au cumpărat deja propria mașină sau au planul ăsta. Fac școala de șoferi și strâng bani pentru a conduce modelul dorit. În alte cazuri, pe primul loc sunt apartamentele. Oricare dintre noi vrea să aibă un loc al său, iar pentru cine are succes în videochat, obiectivul ăsta e mult mai aproape. La Heylux, venim chiar în întâmpinarea aspirațiilor tale. Dacă ai nevoie de un mic ajutor, îți împrumutăm bani pentru avans. Cu dobândă zero! Plus asistență să te descurci cu actele, dacă vrei să apelezi la programul Prima Casă. La fel e și cu intervențiile estetice. Dacă vrei și tu să îți pui silicoane sau să-ți mărești buzele, noi te împrumutăm tot cu dobândă zero. Ok, astea sunt lucrurile cele mai comune pe care și le cumpără modelele de la Heylux. Suntem convinse că și tu ai o listă a ta, în minte. Poate cu aceleași lucruri, sau cu altele, mai interesante. Suntem nerăbdătoare să ne povestești despre visele tale și să facem planuri împreună pentru a le realiza! Te așteptăm cu mare drag la noi!

 Contact Heylux:

Tel/WhatsApp: 0744.33.77.11

www.heylux.ro

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.