La Pașcani, Pantazi merge în campanie alături de un proxenet. Crima organizată a intrat în politică

888
iprian Raicu si Dumitru Pantazi
Ciprian Raicu in campanie alaturi de Dumitru Pantazi

@ După cum puteți vedea în fotografiile publicate de Dezvăluirea.ro, Dumitru Pantazi, candidat PSD la Primăria Pașcani merge în campanie electorală alături de Ciprian Raicu, condamnat în anul 2007 la o pedeapsă de 5 ani de închisoare pentru proxenetism

Crima Organizată a intrat în politică la Pașcani, i-a făcut loc Dumitru Pantazi, candidatul PSD la primărie. Astfel, mai mulți pășcăneni au rămas stupefiați când au văzut că Dumitru Pantazi își face campanie electorală alături de Ciprian Raicu, un individ acum în vârstă de 42 de ani, condamnat în anul 2007  de Tribunalul Iași la o pedeapsă de 5 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. Alături de Ciprian Raicu, în același dosar a mai fost condamnat și Andrei Mormeci pe atunci în vârstă de 50 de ani, la o pedeapsă de 7 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane. De asemenea, în primă instanță judecătorii au dispus confiscarea sumei de 49.100 Euro de la Andrei Mormeci și 2.000 Euro de la Ciprian Raicu.

Politiștii de la Centru Zonal de Combaterea a Crimei Organizate si Antidrog (CZCCOA), au stabilit că Mormeci și Raicu și-au racolat victimele din Pascani și din comunele limitrofe. Fetele, cu vârste între 16 și 20 de ani, erau momite cu anunțuri de mică publicitate prin care li se promiteau salarii generoase prin orasele din Germania. Așa au păcălit 15 fete, dintre care patru minore, majoritatea eleve la liceele din Pascani. Le promiteau salarii mari, însa odată ajunse in Germania fetele erau forțate prin violență să se prostitueze. Destinația fetelor era orasul german Koln. Tatăl lui Ciprian Raicu, Constantin Raicu candidează pentru un post de consilier local la Pașcani tot din partea PSD.

Jaf cu averea Bisericii și terenurile oamenilor. Primarul a dat totul grofului PSD, Pantazi de la Pașcani

 

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.