Scandal cu un poliţist! Ieşean, trimis la temniţă în urma incidentului! (EXCLUSIV)

474
Un politist in uniforma
Un politist in uniforma

@ Scandal în care a fost implicat un poliţist – un ieşean a fost trimis la temniţă în urma incidentului @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea lui Ionel Cojocea la 2 ani şi 3 luni de puşcărie @ Individul a fost acuzat de ultraj după un incident grav

Scandal în care a fost implicat un poliţist! Un ieşean a fost trimis la temniţă în urma incidentului! Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus ieri condamnarea lui Ionel Cojocea.

„Instanta il condamnă pe inculpatul Ionel Cojocea la pedeapsa de 2 ani şi 3 luni de închisoare, în regim de detenţie, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, în stare de recidivă postexecutorie. Admite în parte actiunea formulată de partea civilă M.R. si obligă inculpatul la plata către acesta a sumei de 5.000 de lei, cu titlu de daune morale”, au afirmat judecatorii ieseni.

Scandal în care a fost implicat un poliţist

De remarcat este faptul ca sentinta nu e definitiva, aceasta putand fi contestata. Acest proces al lui Ionel Cojocea a inceput pe data de 18 septembrie 2023. Asta, dupa ce ieseanul fusese retinut in urma unui scandal care a izbucnit in familie si care a degenerat.

„Pe 25.08.2023 a fost înaintat, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, un proces-verbal de sesizare, din conţinutul căruia au rezultat indicii privind săvârşirea infracţiunii de ultraj, fiind efectuate cercetări sub acest aspect. Pe 24.08.2023, în jurul orei 18:25, un echipaj format din doi subofiţeri de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi – Secţia V a fost direcţionat la o adresă întrucât s-a sesizat un conflict între soţul apelantei şi fratele acesteia.

Poliţistii l-au identificat în scurt timp pe prezumtivul agresor, care a continuat să profereze acte de ameninţare cu suprimarea vieţii la adresa soţiei sale, motiv pentru care a fost dus la secţie. Faţă de starea sa de puternică intoxicaţie etilică, ameninţările proferate şi comportamentul său oscilant, în sensul că alterna perioadele de calm cu cele de ameninţare, s-a luat decizia conducerii sale la Institutul de Psihiatrie «Socola», în vederea examinării”, au spus anchetatorii.

A început să ameninţe agenţii

Oamenii legii au spus ca, in cadrul respectivei instituţii medicale, începând cu ora 20:46, pe fondul nemulţumirii sale cu privire la acţiunea agentului de Poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a proferat la adresa acestuia ameninţări cu exercitarea de acte de violenţă, care, fiind însoţite de mimică şi gesturi sugestive, au fost de natură şi i-au creat persoanei vătămate o stare efectivă de temere.

Scandalul a început de la o ceartă cu cumnatul său, fratele soției sale, care a degenerat și în fața subofițerilor de Poliție. Aceștia au fost sesizați printr-un apel unic la 112 că la o adresă din municipiul Iași are loc un conflict.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.