Condamnare-bombă! Membru al lumii interlope, „executat” pentru că şi-a ameninţat cumnata! FOTO (EXCLUSIV)

1527
Adrian Corduneanu
Adrian Corduneanu

@ Condamnare-bombă: un membru marcant al lumii interlope ieşene a fost „executat” pentru că şi-ar fi ameninţat cumnata @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea lui Adrian Corduneanu la un an de puşcărie @ Acesta a fost acuzat că ar fi ameninţat-o pe Alina Elena Filip, concubina fratelui său, Petronel Corduneanu

Condamnare-bombă, la Iaşi! Un membru marcant al lumii interlope a fost „executat” pentru că şi-ar fi ameninţat cumnata. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus ieri condamnarea lui Adrian Corduneanu.

„Instanta dispune achitarea inculpatului Corduneanu Adrian, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de amenintare (faptă din data de 27 septembrie 2021). Condamnă pe inculpatul Corduneanu Adrian la pedeapsa de un an de închisoare, în regim de detentie, pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare în formă continuată. Admite în parte acţiunea formulată de către partea civilă şi îl obligă pe inculpatul Corduneanu Adrian la plata către partea civilă Filip Alina Elena a sumei de 30.000 de lei cu titlu de despăgubiri civile – daune morale”, au afirmat judecatorii ieseni.

Membru al lumii interlope, „executat” de judecători

De remarcat este faptul ca sentinta nu e definitiva, aceasta putand fi contestata. Acest proces dintre cei doi membri ai clanului Corduneanu a început pe 16 august 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pe Adrian Corduneanu, supranumit „Beleaua”, sub acuzaţia de ameninţare.

În cadrul dosarului, parte civilă s-a constituit Alina Elena Filip. Conform anchetatorilor, pe 3, 22 ianuarie şi 5 martie 2022, Adrian Corduneanu ar fi ameninţat-o pe concubina fratelui său, Petronel Corduneanu.

De unde a izbucnit conflictul cu Alina Elena Filip

Alina Filip şi Petronel Corduneanu au intrat mai demult într-un conflict cu Adrian Corduneanu, supranumit „Beleaua”, şi cu nevasta acestuia, Ramona, poreclită „Diamantul roz”. Întreg scandalul ar fi izbucnit după ce Alina Filip ar fi cumpărat un imobil într-o zonă centrală a Iaşului.

Concubina lui Petronel Corduneanu a susţinut că acel imobil ar fi fost dorit şi de către Adrian Corduneanu, motiv pentru care acesta ar fi făcut scandal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.