Sexy-poliţista care a învins IPJ-ul lui Costel Gîtlan! Judecătorii au admis cererea Antonelei Luca! FOTO (EXCLUSIV)

628
antonela luca
antonela luca

@ O sexy-poliţistă a învins IPJ-ul condus de către Costel Gîtlan @ Judecătorii din cadrul Tribunalului Suceava au admis cererea Antonelei Luca @ Astfel, magistraţii au dispus anularea fişei de evaluare pentru activitatea desfăşurată de reclamantă în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2021, întocmită de către comisarul-şef de poliţie Cotruţă Cătălin @ Mai mult, pârâtul a fost obligat la reluarea procedurii de evaluare

O sexy-poliţistă a învins Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) condus de către Costel Gîtlan! Judecătorii din cadrul Tribunalului Suceava au admis cererea Antonelei Luca!

„Instanta admite cererea. Anulează fişa de evaluare pentru activitatea desfăşurată de reclamantă în perioada 1.01 – 31.12.2021, întocmită de către comisarul-şef de Poliţie Cotruţă Cătălin. Obligă pârâtul la reluarea procedurii de evaluare. Obligă pârâtul să achite reclamantei suma de 3.750 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată”, au afirmat magistratii.

Antonela Luca
Antonela Luca

Sexy-poliţista a învins IPJ-ul lui Costel Gîtlan!

De remarcat este faptul ca sentinta nu e definitiva, aceasta putand fi contestata. Acest proces dintre Antonela Luca (actualmente Poenar), prin Sindicatul Europol, şi IPJ Iaşi, condus de Cotel Gîtlan, a început pe 29 ianuarie 2024.

Amintim că sexy-poliţista stârnit un adevărat scandal, susţinând că ar fi fost hărţuită de către şeful ei direct. Astfel, Antonela Luca a decis să dea în judecată atât IPJ Iaşi, cât şi pe şeful ei direct. Totodată, la bară au fost chemaţi şi reprezentanţi ai Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării. Ulterior, aceasta a fost nemultumita de evaluarea primita din partea sefilor sai.

Antonela Luca
Antonela Luca

Antonela Luca a spus că ar fi fost hărţuită

Amintim ca, in urmă cu mai bine de doi ani, la Postul de Poliție Țibana a ajuns Antonela Luca, una dintre cele mai frumoase agente din cadrul IPJ Iaşi. La un moment dat, tânăra a susţinut că ar fi fost hărţuită de şeful ei direct, care i-ar fi reproşat în repetate rânduri diverse banalităţi, cum că nu pune lemne în sobă sau că ar fi uitat un reșou în priză.

În cele din urmă, tânăra polițistă a fost cercetată disciplinar. Asta, după ce ea s-a plâns de comportamentul şefului ei direct. Agenta a mai susţinut că ar fi salvat câteva mesaje pe care șeful de post i le-ar fi trimis. Conform acesteia, pe 27 decembrie 2020, ea ar fi primit de la șeful de Post un mesaj nepotrivit: „Crăciun fericit! Și acum: bătaia o meriți cu cureaua la…”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.