1 iunie pentru toată familia, la Palas. Târgul Educațional „Aventura verii” şi Senzoria Family Fest au pregătit un program special de „Ziua Internațională a Copilului”

568
1 iunie la Palas
1 iunie la Palas

Acum, că vacanța de vară a copiilor se apropie, iar părinții și bunicii caută din timp alternative pentru nelipsitele gadgeturi, Palas a pregătit un program pentru toată familia. În weekend-ul de 1 iunie, vino să alegi cele mai inspirate activităţi de vacanţă pentru copilul tău, la Târgul Educațional „Aventura verii”. Iar la Senzoria Family Fest vei avea parte de multă distracţie în aer liber: concerte, ateliere creative, food trucks, face painting, jocuri şi multe altele.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, Palas Iași organizează a doua ediţie a Târgului Educațional „Aventura verii”, destinat copiilor, dar mai ales părinţilor care vor să găsească pentru micuţii lor opţiuni educative de petrecerea a timpului liber, în vacanţa mare. În perioada 31 mai – 2 iunie 2024, în Atriumul Palas Mall, vizitatorii vor descoperi o paletă variată de cursuri sau ateliere educative, cum sunt cele de dans, lego, aritmetică mentală, IT, robotică sau origami, dar şi tabere educative care le vor pune celor mici abilităţile la încercare și îi vor stimula să învețe într-un cadru prietenos. Grădina Palas îi întâmpină pe cei mici, dar și pe cei mari, între 31 mai și 2 iunie, cu atmosferă de sărbătoare, odată cu  cea de-a XI-a ediție a festivalului SENZORIA Family Fest. Un eveniment inedit, SENZORIA îmbină spectacolul vizual, muzica și arta culinară într-un eveniment de excepție pentru copii și părinți. Trei zile de joacă pentru toți și o petrecere pentru părinți, pe 1 iunie, cu un line-up așteptat: JUICY M, SUBCARPAȚI, PRIKU, GOLAN, SUBLEE, INER, KAZE, EMANN, Iulian Toma, SORIN, Ervin, NOI și VECHI, Iuliana Beregoi. Dorian Popa se alătură şi el line-up-ului SENZORIA FAMILY FEST. Concerte, teatru, workshopuri, ateliere creative, o zonă cu food trucks, face painting, jocuri și o varietate de activități destinate copiilor sunt, de asemenea, în program. Și tot aici, cei mici vor avea parte de o demonstrație spectaculoasă de Tae Kwon Do, în care vor învăța tehnici de artă marțială executate de sportivii talentați ai clubului. Și Kinder a pregătit surprize speciale pentru micii sărbătoriți, în parcul Palas. Copiii sunt așteptați la atelierele de creație, se pot transforma în eroii lor preferați la zona de pictat pe față, dar pot vei și la picnic împreună cu familia. Veniți în acest weekend la Palas și bucurați-vă împreună de cea mai zglobie perioadă din an!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.