Control devastator al ministerului Sanatatii la Spiridon. Managerul Birliba zboara din functie

4732

@ „Eu nu sunt multumita de activitatea de la Spitalului Sfantul Spiridon. Nu mi-a placut nici atitudinea domnului Birliba din timpul controlului”, a spus Sorina Pintea.

Zilele lui Ioan Birliba la conducerea Spitalului Sfantul Spiridon sunt numarate. Prezenta astazi la Iasi, ministrul Sanatatii, Sorin Pintea a spus ca rezultatele controlului finalizat recent de Ministerul Sanatatii la Spitalul Sfantul Spiridon vor fi prezentate in perioada urmatoare. „Eu nu sunt multumita de activitatea de la Spitalului Sfantul Spiridon. Nu este numai vina domnului Birliba, este vina intregii echipe. Nu mi-a placut nici atitudinea domnului Birliba din timpul controlului. Ii intreba pe inspectori : „Ce ati venit sa ma schimbati?”, a spus astazi la Iasi, Sorina Pintea.
In ultima perioada Birliba se lamanteaza spunand pe unde apuca ca se incearca schimbarea sa din functie din motive politice. Sa mentioman insa ca Birliba a fost numit pe functie cu sprijin politic in perioada guvernarii PNL-PD protectorul sau fiind deputatul Petru Movila. Prin urmare pentru Birlib, politica este buna numai cand este sustinut pe functie.
Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.