Crimă groaznică, la Iaşi! Ucis în bătaie cu un par, din cauza unor animale!

1317
Criminalist, cercetare la fata locului
Criminalist, cercetare la fata locului

@ Crimă groaznică, la Iaşi: ucis în bătaie cu un par, din cauza unor animale @ În urma incidentului, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus recent condamnarea lui Petru Pantia la 13 ani de puşcărie, pentru omor @ În plus, acesta trebuie să achite despăgubiri în valoare de 15.000 de lei şi 8.000 de euro

Crimă groaznică, la Iaşi! Ucis în bătaie cu un par, din cauza unor animale! În urma incidentului, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus recent condamnarea lui Petru Pantia la 13 ani de puşcărie, pentru omor.

În plus, acesta trebuie să achite despăgubiri în valoare de 15.000 de lei şi 8.000 de euro, drept daune materiale şi, respectiv, morale. „Instanţa dispune confiscarea de la inculpatul Pantia Petru a unui băţ reprezentând bunul folosit la comiterea infracţiunii”, au afirmat magistraţii ieşeni.

Crimă groaznică, la Iaşi!

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul ieşeanului Petru Pantia (47 de ani, din localitatea Chişcăreni) a început pe data de 11 noiembrie 2022. Procurorii l-au trimis atunci în judecată pentru omor.

„Pe 15 septembrie 2022, în jurul orei 19.00, inculpatul, în timp ce se afla pe terenul unde victima păştea oile, i-a aplicat acesteia din urmă mai multe lovituri cu un corp contondent, în urma unui conflict generat de consumul excesiv de alcool din partea victimei, în urma căruia victima a decedat ca urmare a insuficienţei cardio-respiratorii acute consecutive unei asfixii mecanice prin sugrumare şi compresiune toracico abdominale (fractură hioid, tiroid, fracturi costale), precum şi multiple echimoze, excoriaţii, plăgi contuze, fracturi costale bilaterale şi contuzii pulmonare”, au stabilit oamenii legii.

 

Ce au mai spus anchetatorii ieşeni

 

Procurorii ieşeni au mai spus că agresorul angajase victima să aibă grijă de animalele sale. Întregul conflict a izbucnit din cauza faptului că victima ar fi consumat băuturi alcoolice, fapt ce l-a iritat pe Petru Pantia.

Conform anchetatorilor, agresorul ar fi lovit victima cu un par, în repetate rânduri, peste tot corpul. Din cauza leziunilor suferite, victima şi-a pierdut viaţa, iar oamenii legii au demarat o anchetă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.