Crimă şocantă, la Iaşi! Zdrobit cu zeci de lovituri de par, apoi aruncat într-o poiană! (EXCLUSIV)

16217
Criminalist, cercetare la fata locului
Criminalist, cercetare la fata locului

@ O crimă şocantă a avut loc la Iaşi: în cadrul incidentului, un bărbat a decedat după ce a fost lovit de zeci de ori cu un par @ În urma violenţelor, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Ioan Zaharia la 10 ani şi 6 luni de puşcărie, pentru omor

 

O crimă şocantă a avut loc la Iaşi: în cadrul incidentului, un bărbat a decedat după ce a fost lovit de zeci de ori cu un par. În urma violenţelor, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat ieri pe Ioan Zaharia la 10 ani şi 6 luni de puşcărie, pentru omor.

„Instanţa ia act că persoanele vătămate G.I. şi V.I. nu s-au constituit părţi civile în cauză”, au precizat judecătorii ieşeni.

 

O crimă şocantă a avut loc la Iaşi!

 

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Ioan Zaharia a început pe data de 11 mai 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de omor.

Anchetatorii au afirmat că ieșeanul Ioan Zaharia (50 de ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni. Asta, după ce un bărbat a murit fiind lovit de zeci de ori cu un par. După ce și-a dat ultima suflare, el a fost aruncat într-o poiană. Până în zori, el a fost lăsat în fața unei case.

Criminalul a crezut că va scăpa de tragerea la răspundere, dar planurile sale nu au mers așa cum ar fi trebuit. Mai apoi, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind bănuit că și-a omorât cel mai bun prieten.

 

Ioan Zaharia, acuzat de omor

 

Oamenii legii susțin că un conflict a izbucnit între victimă și agresor, iar acesta din urmă a pus mâna pe un par și a început să lovească fără milă. După conflict, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, iar, mai apoi, a fost arestat.

„În noaptea de 23 spre 24 aprilie 2022, inculpatul și victima, care se cunoșteau din copilărie, au consumat împreună băuturi alcoolice. La un moment dat, inculpatul, în prezența fratelui său, a intrat în conflict cu victima, pe care a început să o agreseze cu un par. I-a aplicat 40-50 de lovituri pe toate zonele corpului. Victima a fost lovită când era în picioare, dar și când se afla la pământ. Leziunile cauzate au dus la decesul victimei”, au spus anchetatorii.

 

Au băut peste 20 de litri de ţuică

 

Oamenii legii au mai afirmat că victima înnoptase în locuința lui Ioan Zaharia, din localitatea Cîrjoaia, comuna Cotnari. În acea casă se afla și fratele lui Ioan Zaharia în momentul în care a avut loc incidentul.

„Probele au arătat că doar inculpatul (Ioan Zaharia – n.r.) a agresat victima, nu și fratele său”, au mai spus oamenii legii. Anchetatorii au mai arătat cei 3 bărbați ar fi consumat împreună peste 20 de litri de țuică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.