Accident rutier, pe o şosea din Iaşi! Victima, dusă de urgenţă la spital! (EXCLUSIV)

2902
Accident pe o strada
Accident pe o strada

@ Un accident rutier a avut loc pe o şosea din Iaşi, iar, în urma acestuia, victima a fost dusă de urgenţă la spital @ După impactul devastator, şoferul a fost pedepsit recent de judecătorii ieşeni @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Valentin Ilie Stremciuc la 10 luni de închisoare, cu suspendare, pentru vătămare din culpă

 

Un accident rutier a avut loc pe o şosea din Iaşi, iar, în urma acestuia, victima a fost dusă de urgenţă la spital. După impactul devastator, şoferul a fost pedepsit recent de judecătorii ieşeni.

Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Valentin Ilie Stremciuc la 10 luni de închisoare, cu suspendare, pentru vătămare din culpă.

„Instanţa dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 70 de zile, în cadrul unei instituţii publice aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Iaşi având ca obiect de activitate fie prestarea de servicii de utilităţi publice, fie prestarea de servicii de asistenţă socială”, au afirmat judecătorii ieşeni.

 

Accident rutier cu victimă, pe o şosea din Iaşi

 

Pe lângă pedeapsa aplicată şoferului Valentin Ilie Stremciuc, magistraţii au obligat asiguratorul să-i plătească victimei despăgubiri în valoare totală de 15.595 lei şi 25.000 de euro.

„Instanţa respinge, ca neîntemeiate, celelalte pretenţii formulate de către partea civilă Adina F.”, au mai spus judecătorii ieşeni. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta fiind deja contestată de către Stremciuc.

 

Şoferul Valentin Ilie Stremciuc, acuzat de comiterea impactului

 

Procesul şoferului Valentin Ilie Stremciuc a început pe data de 11 noiembrie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de vătămare corporală din culpă.

Conform anchetatorilor, bărbatul a fost implicat într-un accident cu victimă ce a avut loc pe data de 28 ianuarie 2019. În urma impactului, victima, o femeie, a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Spiridon”, din Iaşi, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.