Cum să organizezi o petrecere de Blackjack?

93
petrecere-blackjack
petrecere-blackjack

Organizarea unei petreceri private de blackjack poate fi incredibil de stresantă. Cu toate acestea, reprezintă o tonă de distracție, motiv pentru care din ce în ce mai mulți oameni încep să o facă ei înșiși. Doar că poate fi atât de complicat să știi de unde să începi, motiv pentru care am decis să facem acest articol și să împărtășim sfaturile și trucurile noastre despre cum să organizezi o petrecere de blackjack tematică, cu băutură și distracție din plin! Nu sunt jocuri ca la aparate, dar tot garantăm că te vei distra! După ce veți citi acest articol, veți putea să vă găzduiți prietenii și familia într-un turneu intens acasă sau să organizați o petrecere de lux despre care toată lumea va vorbi tot restul anului.

Trebuie să cunoști jocul

Nu este nimic mai rău decât cineva care decide să organizeze o petrecere de blackjack, doar pentru a-și da seama că nu are nici cea mai mică idee despre cum se joacă acest joc. Este o problemă care poate distruge ceea ce ar putea fi o seară distractivă.
Vă recomandăm să citiți un ghid despre cum să jucați blackjack!

limite-bani
limite-bani

Setează limitele de bani

Asigurați-vă că țineți cont în mod corespunzător de bankroll-ul dvs. atunci când impuneți limite la masă. Tu ești casa, așa că, în cele din urmă, tu ești cel care riscă cel mai mult cu bankroll-ul tău. Cea mai importantă regulă pentru petrecerea ta de blackjack este să te asiguri că toată lumea se distrează, iar obiectivul tău principal ar trebui să fie să faci ca jocurile să dureze toată noaptea. Dacă aveți un bankroll de, să zicem, 500 de lei, ar trebui să vă puteți permite confortabil o noapte de jocuri de noroc dacă stabiliți limitele mesei între 2.5 lei și 10 lei pe joc.

Ai nevoie de un dealer

La fel ca și la o zi de naștere sau o sărbătoare, petrecerea ta de blackjack trebuie să fie bine organizată când vine vorba de detalii, acordând în același timp atenție jucătorilor și prietenilor tăi. Dacă acesta este un grup apropiat de oameni, luați în considerare aducerea unui dealer de blackjack din exterior pentru a avea grijă de cea mai dificilă sarcină a petrecerii. Acest lucru va ajuta, de asemenea, ca jocurile să pară profesioniste și va evita riscul de a da peste cap anumite aspecte ale jocului.

provizii
provizii

Ai nevoie de provizii

Pentru a vă ajuta să decorați, veți avea nevoie de unele articole de petrecere pentru blackjack, iar acestea sunt mult mai comune decât credeți. Fie că vreți să țineți doar de jocul de blackjack sau pur și simplu vă îmbrăcați casa pentru a fi mai mult pe tema cazinoului, există o mulțime de produse care vă pot ajuta. Aproape fiecare magazin de petreceri va avea consumabile pentru petreceri de cazinou, iar cea mai bună modalitate de a face rost de acestea este pur și simplu să căutați pe Google; majoritatea site-urilor vor avea oferte de transport gratuit. Doar nu lăsați prea târziu acest lucru! Nu uitați să luați totul cu ușurință și nu vă stresați în legătură cu consumabilele dacă acestea nu sunt exact ceea ce ați sperat, iar voi vreți ca petrecerea dvs. cu tematică de blackjack să fie un succes, așa că nu vă împiedicați să o faceți să fie de succes!

Alege tematica

Când te gândești să organizezi o petrecere de blackjack, vei avea nevoie de idei. Acestea se referă la modul în care petrecerea ar trebui să fie concepută și tematică și la modul de desfășurare a turneului din punct de vedere tehnic. Am acoperit aspectul legat de reguli, deci care sunt câteva idei de petrecere amuzante pentru a vă distra oaspeții? Încercați să aduceți cazinoul în casă sau la locul de muncă, faceți-l elegant, introduceți haine formale sau un cod vestimentar. Toate petrecerile au nevoie de mâncare, iar jocurile de noroc îi fac pe oameni să le fie foame. Puteți alege un meniu grozav pentru invitații dvs.  Bere, vin, sifon sau apă. Nu contează ce – aveți nevoie de băuturi pentru petrecerea dvs. de blackjack

Concluzie

Sperăm că aceste sfaturi v-au răspuns la câteva întrebări legate de cum puteți să organizați o petrecere cu tematică de blackjack.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.