Daune colosale cerute în cazul dublului asasinat din Moara de Vânt! Studentul Sami El Bourkadi susţine că e nevinovat! (EXCLUSIV)

1907
El Bourkadi Ahmed Sami
El Bourkadi Ahmed Sami

@ Daune colosale cerute în cazul dublului asasinat din Moara de Vânt @ Rudele celor două victime ucise în vila din Iaşi solicită despăgubiri uriaşe în dosarul în care studentul canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi este acuzat de omor @ Totuşi, acesta şi-a susţinut în mod constant nevinovăţia

 

Daune colosale cerute în cazul dublului asasinat din Moara de Vânt. Rudele celor două victime ucise în vila din Iaşi solicită despăgubiri uriaşe în dosarul în care studentul canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi este acuzat de omor.

Astfel, părinţii Vanesei Burlacu cer daune materiale de 20.140 de lei, dar şi daune morale de 600.000 de euro. La rândul lor, părinţii şi fraţii lui Youssef Jnyiah solicită despăgubiri în valoare totală de 298.200 de euro. Aşadar, dacă va fi găsit vinovat, suspectul ar putea fi obligat să achite, în total, despăgubiri de aproape 1 milion de euro, cu tot cu cheltuielile de judecată.

 

Ahmed Sami El Bourkadi, acuzat de dublul asasinat din Moara de Vânt

 

Ahmed Sami El Bourkadi, studentul acuzat de dublul asasinat din Moara de Vânt, a sperat că va fi pus în libertate. Însă judecătorii ieşeni au decis recent prelungirea arestului preventiv în cazul acestuia.

Amintim că, în urmă cu câteva luni, procurorii l-au trimis în judecată pe Ahmed Sami El Bourkadi. Decizia procurorilor ieşeni a fost confirmată de avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe studentul canadian de origine marocană.

Procurorii ieşeni au luat decizia trimiterii în judecată a studentului canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi, în contextul în care principalul suspect din acest caz a negat mereu că ar fi comis faptele de care este acuzat.

Ce au spus anchetatorii ieşeni

 

La începutul lui decembrie 2021, rudele lui Youssef Jniyah au cerut ajutorul Poliției ieşene după ce tânărul nu a mai răspuns la telefon și nu a ajuns la Bruxelles, așa cum era stabilit. Odată sesizată Poliția, o patrulă a mers la adresa indicată în Moara de Vânt, pentru a vedea dacă tânărul este bine.

Agenții au găsit în vila în care locuiau tânărul student și iubita lui, Vanesa Burlacu, o adevărată scenă de groază. Marocanul și iubita lui, de loc din Miroslava, erau morți într-o baltă de sânge, iar o parte din imobil fusese incendiată.

Ulterior, poliţiştii au ajuns la Ahmed Sami El Bourkadi, studentul canadian de origine marocană bănuit de comiterea dublei crime. Astfel, el a fost prins în Roma (Italia) și a fost readus în Iași. Tânărul a fost arestat preventiv.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.