Delia si Loredana inlocuite in camera de hotel. Gafa de proportii la International

8785

@ Artista Delia Matache a povestit amuzata pe contul sau de Instagram ce i s-a intamplat ieri inainte de a concerta la Iasi in Clubul Fratelli @ Cand a ajuns in camera de la Hotel International a constatat ca „gazdele” o asteptau de fapt pe Loredana Groza @ La randul sau Loredena Groza este asteptata sa concerteze la Iasi dar pe 30 iunie nu pe 15 si probabil de aici si confuzia

Artista Delia Matache a postat azi-noapte pe Instagram un filmulet in care ironizeaza primirea facuta la Iasi, unde avea de onorat un contract pentru a canta in Clubul Fratelli din Ansamblul Palas. In filmuletul respectiv, artista imprumuta un accent moldovenesc pentru a ironiza faptul ca „gazdele” au confundat-o cu o alta cantareata cunoscuta si anume Loredana Groza. Filmand un biletel impodobit cu inimioare pe care scrie „Welcome Lori”, biletel pus pe o perna si in fata a doua pliculete de ness-cafe, Delia Marache exclama: „Am ajuns intr-un final la Iasi si m-au intampinat cum trebuie”, spune artista, dupa care rade copios.

Artista ironizeaza astfel faptul ca „gazdele” sale au cam confundat-o cu Loredana Groza careia i se mai spune „Lori” in showbiz. Este adevarat ca si Loredana Groza este asteptata sa concerteze la Iasi dar nu pe 15, ci doua saptamani mai tarziu pe data de 30. De asemenea, este la fel de adevarat ca si Loredana Groza va concerta tot la Palas dar intr-un alt club si anume „The Beach Bar”, evenimentul fiind organizat de cunoscutul impresar Radu Groza.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.