Fost poliţist ieşean, acuzat că a făcut prăpăd pe o şosea! Un mort, în urma accidentului rutier devastator! FOTO (EXCLUSIV)

3279
Gheorghita Chifan
Gheorghita Chifan

@ Un fost poliţist ieşean va fi nevoit să dea socoteală în faţa magistraţilor, după ce a fost acuzat că a făcut prăpăd pe o şosea @ Procurorii ieşeni l-au trimis ieri în judecată pe Gheorghiţă Chifan @ Acesta este acuzat de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi vătămare corporală din culpă 

Un fost poliţist ieşean va fi nevoit să dea socoteală în faţa magistraţilor, după ce a fost acuzat că a făcut prăpăd pe un drum din judeţ. Astfel, ieri, procurorii ieşeni l-au trimis în judecată pe Gheorghiţă Chifan (51 de ani).

Fostul poliţist de la Secţia III este acuzat de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi vătămare corporală din culpă. Acum, urmează ca Judecătoria Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Fostul poliţist Gheorghiţă Chifan, acuzat că a făcut prăpăd pe o şosea

Oamenii legii au afirmat că Gheorghiţă Chifan a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni. Pensionat recent, Gheorghiță Chifan este acuzat că a condus băut și, în localitatea Schitu Duca, a lovit o căruța în care se aflau doi bărbați.

În urma accidentului rutier devastator, unul dintre cei doi bărbați, căruțașul în vârstă de 55 de ani, a decedat pe loc, iar celalalt a fost internat în stare gravă în spital.

Gheorghita Chifan
Gheorghita Chifan

 

Ieşeanul, încătuşat de foştii colegi

Gheorghița Chifan a fost reținut după ce, în urma unui raport al Institutului de Medicină Legală (IML) Iaşi, s-a constatat că, în momentul în care a lovit căruța, avea o alcoolemie de 2 la mie în sânge. Gheorghiţă Chifan fusese reţinut de poliţiştii de la Rutieră, iar, mai apoi, procurorii ieşeni au cerut arestarea preventivă a acestuia.

Accidentul mortal a avut loc în seara zilei de 21 octombrie 2022 pe Drumul Naţional 24, în comuna Schitu Duca, din judeţul Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.